Picture

Incaltaminte Rieker incaltaminte antistress

Trimis de: Danut Vlad (Boutique Mall)
Data adaugarii : 08/04/2013 Vizualizari : 827


Bucuresti, 8 aprilie 2013

Rieker – este unul din cei mai mari producatori de incaltaminte din Germania. Astazi aceasta marca si-a facut un nume in special, datorita implementarii conceptiei Rieker Antistress.
Rieker Antistress – este tehnologia producerii unei incaltaminte foarte usoare, cu talpa extraordinar de flexibila, datorita carui fapt se creeaza impresia confortului total in timpul mersului.
Specialistii companiei Rieker sunt siguri ca stilul presupune nu doar aspectul exterior al incaltamintei, ci si comoditatea, functionalitatea si confortul acesteia. Incaltamintea Rieker permite oamenilor sa nu aleaga intre frumusete si functionalitate, pentru ca rieker incaltaminte este in acelasi timp si actuala, si nespus de comoda.
La baza calitatii Rieker sta o tehnologie de producere patentata. Aceasta incaltaminte permite picioarelor „sa respire”, iar datorita faptului ca este usoara si produsa din materiale hi-tech, practic nu se simte pe picioare. Aici trebuie mentionata si talpa incaltamintei, produsa conform unei tehnologii speciale, care amortizeaza lovitura piciorului cu solul in timpul mersului.
Pielea folosita in producerea incaltamintei Rieker este prelucrata intr-un mod deosebit, ceea ce o face usoara, foarte elastica, si prin urmare, picioarele simt o relaxare completa.
Datorita acestor calitati, incaltamintea Rieker este apreciata nu doar in Germania, ci si in intreaga lume.
Incaltamintea „Rieker” este produsa exclusiv din materiale controlate si testate, care au la baza componente naturale, deaceea toata incaltamintea este maximal calitativa si durabila, adaptata la diferite conditii climaterice.
Desi in producerea incaltamintei Rieker, preponderent se pune accentul pe calitate si confort, compania nu sta locului si face progrese mari in ceea ce tine de elaborarea designului, in fiecare model se tinde sa se imbine intelegerea anatomiei piciorului cu tendintele moderne.
Astfel, sortimentul Rieker este permanent reinnoit, se pune mare accent atit pe design, cit si pe calitate.

Boutique Mall - magazin online de incaltaminte Rieker
Resurse aditionale:

Date de contact

Boutique Mall
Boutique Mall
Telefon : 0740181247

Email : ofice@b-mall.ro
---
Comunicat de presa oferit prin serviciul Digital PR
# # #
Noteaza comunicatul:

2.81
din
5
pe baza a
115
voturi