Calorifer aluminiu VS calorifer otel

calorifere aluminiu

Indiferent de tipul de incalzire ales, caloriferele sunt indispensabile in orice locuinta. Insa de cele mai multe ori oamenii se vad intr-un mare impas si nu stiu ce anume sa aleaga pentru a maximiza confortul in locuinta. Magazinul de specialitate http://oferte-radiatoare.ro are o gama variata de calorifere otel si calorifere aluminiu din care oamenii le pot alege pe cele potrivite necesitatilor lor.

Care sunt mai eficiente? Caloriferele de aluminiu sau cele de otel?

Teoretic, oamenii pot comanda orice din magazinul Oferte-radiatoare. Practic, trebuie sa stie exact ceea ce comanda si cum se foloseste respectivul produs pentru a-si face o parere despre eficienta fiecaruia. Asadar, cei care locuiesc la bloc (si nu numai) si doresc sa isi schimbe caloriferele cele vechi, fisurate sau ruginite cu unele noi, trebuie sa ia in calcul oferta magazinului online. Inainte de a face acest pas, trebuie sa stie exact ce tip de calorifer cauta: de otel sau de aluminiu.

Caloriferele de otel sunt cele mai bine vandute din ultimii ani, ideale pentru centralele termice de apartament si nu numai, si rezista foarte bine si la temperaturi de pana la 100 de grade Celsius, sunt simplu de montat si de manevrat, asigura o putere termica ideala si distribuie caldura foarte repede in interiorul casei, avand un pret accesibil. Caloriferele din aluminiu, pe de alta parte, sunt considerate de specialisti drept cele mai eficiente in cazul incalzirii cu agent termic. Acestea au o durata de viata mare, de pana la 20 de ani, se incalzesc foarte repede si consuma agent termic mai putin, isi pastreaza aspectul estetic mai mult timp, au o greutate redusa si dau randament termic impresionant. Nu costa mult si exista in cadrul acestui magazin o diversitate foarte mare de modele ce pot fi incadrate cu usurinta in orice casa. Trebuie luata in considerare si expunerea acestora la coroziunea electrochimica, rezistenta scazuta la unele socuri mecanice, silentiozitatea care lasa de dorit si intretinerea sau aerisirea care trebuie facuta cat mai des. Cu alte cuvinte, oamenii isi pot alege caloriferele de care au nevoie in functie de necesitati si de oferta magazinului online de specialitate Oferte-radiatoare.


Related Posts