Ce trebuie sa faci ca sa-ti feresti telefonul de atacurile hackerilor in 2018!

Ce trebuie sa faci ca sa-ti feresti telefonul de atacurile hackerilor in 2018!

Pentru a preveni astfel de incidente, echipa ThePhoneGeeks a EuroGsm ofera cateva sfaturi care sa ne ajute sa ne protejam telefonul mobil de potentialele atacuri ale hackerilor.

„In primul rand, trebuie sa acordam o atentie sporita SMS-urilor sau email-urilor care propun actualizarea unui program sau a unei aplicatii, pentru care este necesara efectuarea unei plati, chiar daca aceasta este una modica. De asemenea, trebuie sa fim atenti la datele stocate in memoria telefonului sau in cloud si chiar sa utilizam un cod de blocare a terminalului”, a spus Dan Badea de la ThePhoneGeeks.

Fii la curent:  Serviciile către companii au încetinit în iulie, cu un avans de 7,9%; cererea pentru IT ÅŸi transporturi rămâne robustă

Potrivit acestuia, numerele de telefon, adresele de e-mail, codurile PIN pentru carduri bancare, parolele pentru sistemele de online banking sau cele pentru retelele de socializare sunt principalele tinte ale hackerilor.

Fii la curent:  Specialistii de la artagradinilor.ro va asigura de buna functionare a sistemului de irigatii dorit

De aceea, pentru a putea oferi telefonului o protectie sporita impotriva atacurilor cibernetice, specialistul EuroGsm recomanda instalarea de programe antivirus pentru scanarea traficului de Internet, dar si descarcarea aplicatiilor din surse sigure.
Instalarea unei aplicatii antivirus pe smartphone ajuta in mentinerea securitatii datelor, iar oferta din Google Play Store este una foarte variata.

Fii la curent:  Scaune din lemn masiv

Printre cele mai populare aplicatii antivirus, care permit scanarea aplicatiilor instalate sau a datelor de pe cardul de memorie, se numara:

  • AntiVirus Security,
  • Avast,
  • Bitdefender Antivirus Free,
  • Eset Mobile Security & Antivirus,
  • Avira Antivirus Security,
  • Kaspersky Internet Security.
Acorda un vot