Cinci motive pentru care oamenii iubesc Patek Philippe

amanet de ceasuri din Bucuresti

Antoni Patek a fost un ceasornicar care facea ceasuri de buzunar. In 1845 acesta a inceput sa lucreze cu Adrien Philippe si astfel, in 1851 s-a nascut celebra companie elvetiana Patek Philippe.

Colectionarii Patek Philippe nu sunt ca ceilalti colectionari de ceasuri. Ei nu sunt inflacarati si nici nu trebuie sa fie. Asta pentru ca eleganta stilului Patek Philippe le imprima o siguranta in pasiunea lor. Pur si simplu, proprietarii Patek stiu ca poarta la mana cele mai bune ceasuri din toate timpurile.

Ceasurile Patek Philippe sunt apreciate din mai multe motive:

  1. Raritatea. Se spune ca pana in 1839 s-au fabricat mai putin de 1 milion de ceasuri Patek Philippe. Asta inseamna mult mai putin decat produce o companie intr-un an. Productia Patek este atat de detaliata incat dureaza aproape 9 luni pentru a creea baza ceasului si aproximativ 2 ani pentru a-l finaliza. Unele ceasuri sunt atat de cautate incat vanzatorii trebuie sa treaca printr-un riguros proces de verificare, pentru a scoate la iveala eventuale falsuri.

  2. Design-ul. Frumusetea reala a ceasurilor Patek se regaseste in miscarile acestuia. Fiecare parte este finisata manual, munca in detaliu putand fi apreciata cu adevarat doar de ceasornicarii iscusiti sau colectionarii impatimiti.

  3. Valoarea investitiei. Materialele folosite in constructia ceasurilor sunt de cea mai inalta calitate, tocmai de aceea valoarea de revanzare a ceasurilor Patek Philippe creste odata cu timpul.

  4. Arhivele. Fiecare ceas Patek Philippe fabricat vreodata are un extras care poate fi gasit la arhivele companiei. In acest mod se pot compara falsurile cu ceasul original.

  5. ADN-ul Patek Philippe. Design-ul, maiestria si mestesugul Patk Philippe sunt fara egal. Cadranele Patek pot parea simple, insa procesul prin care trec pentru a ajunge la forma finala este unul complex. Majoritatea companiilor toarna cadranele, insa in cazul Patek, acestea sunt lucrate manual din bucati brute de aur sau platina. Patek foloseste tehnici traditionale de elaborare a ceasurilor, pastrate din anii 1800, dar in permanenta imbunatatite. Acesta este ADN-ul Patek!

Este putin probabil sa detineti un ceas Patek Philippe, insa daca aveti un alt ceas dintr-o colectie de lux si doriti sa faceti bani din asta, acum este momentul. Cumpar ceas de lux pentru un amanet de ceasuri din Bucuresti. Chiar daca vorbim de un amanet, obiectele propuse spre vanzare sunt de inalta calitate si complet functionale, tocmai de aceea dorim sa cumparam ceasuri cat mai calitative. Pretul oferit este unul corect, astfel incat sa te poti bucura de tranzactia facuta! Acceseaza http://cumpar-ceasuri.com/ si afla detalii despre cum poti sa vinzi un ceas valoros.


Related Posts