Gradinile verticale de la Artagradinilor.ro isi gasesc utilitatea in fiecare zona a locuintei

gradina verticala

Intotdeauna preocupati de gasirea unor solutii inovative in vederea armonizarii naturii si a mediului inconjurator cu interiorul cladirilor, specialistii de la artagradinilor.ro pun la dispozitia clientilor moderni gradinile verticale. Cu ajutorul acestora, clientii beneficiaza de mici parcuri private, usor de intretinut si cu un aspect de vis. In plus, pretul amenajarii unor gradini verticale de interior de la artagradinilor.ro nu este deloc unul exagerat.

Gradinile verticale, un mod natural de a da viata peretilor goi din fiecare incapere

gradini verticale

De orice tip ar fi ele, plantele ajuta la purificarea aerului din orice locuinta si la anihilarea efectului negativ al noxelor. In plus, tot plantele sunt cele care aduc un plus de vitalitate, un design revisant, dar si cele care pot alunga stresul. Gradinile verticale pe care Arta Gradinilor le pune la dispozitie sunt o oportunitate extraordinara pentru cei care isi doresc sa traiasca intr-un mediu placut, inconjurat de plante verzi.

Fii la curent:  Caracteristici ale stilului industrial

Conceptul de “gradina verticala” propus de maestrii de la artagradinilor.ro nu este unul deloc complicat, iar tehnologia care sta in spatele acestui concept a fost realizata special impreuna cu experti europeni din tari cu traditie. Cei interesati de executia unei gradini verticale pot cere aici mai multe informatii de la specialistii!

Spatiile interioare cu gradini verticale contin, spun specialistii, cu pana la 50-60% mai putine boli care se pot transmite prin aer sau bacterii de camere decat in camerele fara plante. Beneficiile instalarii unor gradini verticale de interior sunt nenumarate, insa urmatoarele sunt de o importanta covarsitoare:

  • Valoare de decor, creand efecte vizuale spectaculoase in orice tip de incapere. Un plus este constituit de faptul ca se pot adauga cu usurinta noi plante si module
  • Reale avantaje aduse corpului uman. Gradinile pe verticala de la artagradinilor.ro contribuie semnificativ la imbunatatirea calitatii aerului, dar si la reglarea umiditatii si temperaturii
Fii la curent:  Trupe UE, NATO ÅŸi bosniace au efectuat exerciÅ£ii în Bosnia ÅŸi HerÅ£egovina

Numarul proprietarilor de apartamente care apeleaza la arhitectii pesisagisti de la artagradinilor.ro pentru a-si amenaja in casa gradini verticale este intr-o continua crestere, de la luna la luna. Totusi, acestia nu sunt singurii, intrucat tot mai multi patroni de restaurante, magazine sau cladiri de birouri si hoteluri apeleaza cu incredere la renumitii arhitecti peisagisti de la Arta Gradinilor.

Gradinile verticale de la artagradinilor.ro transforma orice design interior in arta naturala

Gradinile verticale au luat nastere la Arta Gradinilor tocmai din dragostea pentru plante si din dorinta de a le aduce clientilor in case prospetime si naturalete. Fiecare centimetru patrat este important, iar specialistii stiu acest lucru! Scopul lor principal este sa serveasca si sa satisfaca necesitatile fiecarui client, punand la dispozitie o gama larga de produse.

Fii la curent:  Karpaten.ro are cea mai buna oferta de concediu la Nisipurile de Aur din vara anului 2016

Nu exista o alta alternativa pentru calitatea produselor oferite de artagradinilor.ro, iar marturie pentru acest lucru stau sutele de clienti multumiti. Lucrand cu profesionalism si operativitate, echipa Arta Gradinilor reuseste sa ofere servicii de cea mai buna calitate in ceea ce priveste amenajarea gradinii sau proiectarea ei.

Pentru cei care vor sa apeleze la serviciile firmei Arta Gradinilor din Bucuresti pentru o locuinta moderna, dar nu numai, o pot face, apeland unul dintre numerele de telefon disponibile: 0721.202.053, 0743.605.158 sau 0733.607.352.

Acorda un vot