JoyaSalon: extensii de par natural si gene fir cu fir

Aplicare extensii par natural

Saloanele de infrumusetare din ziua de azi sunt din ce in ce mai bine dotate si ofera servicii tot mai avansate doamnelor si domnisoarelor care vor sa arate bine. In vreme ce unele nu sunt multumite de lungimea parului, altele nu sunt multumite de lungimea genelor. Si de aceea salonul http://joyasalon.ro/ ofera servicii de aplicarii extensii par natural si aplicare gene fir cu fir, precum si multe alte servicii de epilare, vopsit, manichiura si pedichiura.

Frumoasa pana in varful genelor dupa o vizita la salonul Joya in Bucuresti

Extensiile de par natural sunt servicii pentru care doamenele opteaza in momentul in care nu mai sunt multumite de lungimea parului sau de rapiditatea cu care creste, ori chiar de tunsoarea de care au avut parte la salonul de coafura. De aceea, extensiile de par natural sunt aplicate de personal specializat, ingrijite si hidratate in mod corespunzator, vopsite si coafate. Aceste extensii pot fi de mai multe feluri si anume, cu banda adeziva, cele cusute sau afro, precum si extensiile microring si clip-on.

Fii la curent:  Generalitati despre produsele cosmetice

Extensiile de par pot fi aplicate cu  succes cand lungimea parului este mai amre de sase centimetri, iar culoarea este asemanatoare. Aceste extensii pot fi vopsite impreuna cu parul natural insa este de preferat ca ele sa fie de o culoare asemanatoare pentru a evita discrepantele. In salonul Joya se monteaza si genele false tip banda pentru evenimente, extensii gene buchetel, gene fir cu fir sau extensiile de gene fir cu fir semipermanente la cele mai bune preturi. Profesionistele asigura cele mai bune servicii la preturi accesibile, iar look-ul va fi vizibil imbunatatit o vreme indelungata pentru ca atat genele cat si extensiile de par nu trebuie schimbate foarte des.

Fii la curent:  Cum sa aplicati dermatograful

Cel mai important in cazul extensiilor de gene este rezultatul, dar si faptul ca nicio activitate nu este interzisa, la fel ca si in cazul extensiilor de par. Chiar si inotul este permis, iar aplicarea va avea un efect natural. Atat extensiile de gene cat si cele de par sunt usor de curatat si de intretinut si nu costa foarte mult.

Fii la curent:  Solutii eficiente pentru orice problema
Acorda un vot

Related Posts