Mama mereu stie!

Vrei sa te initiezi in arta culinara, dar te gandesti cu groaza la toate acele lucruri pe care le vei avea de maruntit. Niciodata nu ti-a placut sa migalesti. Daca ar fi dupa tine, ai pune legumele in mancare direct, nu te-ai mai chinui sa stai sa le tai. Mai ales ca fiecare sortiment trebuie modelat intr-un anume fel. In plus, daca ai sta sa toci marunt sau sa tai julien, esti mai mult ca sigura ca nu vei felia numai leguma, ci si o mare parte a mainilor tale.

Fii la curent:  Marijuana a devenit LEGALÄ‚ în două state importante ale Americii: Care sunt condiÈ›iile

Precum orice gospodina incepatoare, pui mana pe telefon si initiezi un apel catre cea mai cunoscatoare in domeniu, dupa parerea ta, pe mama. Cand raspunde, incepi sa ii detaliezi ce te-ai hotarat sa faci si ce te-a determinat sa iei aceasta decizie, incepi sa ii transmiti si marea ta ingrijorare. Uimita, dar si foarte amuzata, urmeaza sa-ti dezvaluie unul din secretele ei.

Fii la curent:  Carmen Gigină, către Gabriel Oprea: Sunt o mamă care ÅŸi-a pierdut unicul copil din ignoranÅ£a ta, ai redus la 0 această familie

Afli, ca ea de mult nu mai foloseste metoda traditionala pentru tocat: a cumparat un nicer dicer plus original ce i-a usurat munca extrem de mult. Pentru ea totul este o joaca acum. Te-a anuntat ca ea si-a procurat magicul obiect dupa ce a vazut o reclama la teleshopping.

Fii la curent:  Cumparaturi online usoare

Cand ai terminat discutia, deschizii calculatorul si cauti un site de pe care poti procura produse teleshopping vazute la TV. Nu dureaza mult si descoperi site-ul www.oferteshop.ro pe care gasesti si aparatul. Fericita, il comanzi si astepti sa te joci si tu in bucatarie, precum mama ta. Asa mama, asa fiica!

Sursa: http://articole.seo.co.ro/mama-mereu-stie/

Acorda un vot

Related Posts