Sisteme de sunet: 3 oferte speciale de Craciun 2015!

Prinde oportunitatea ofertelor speciale pentru sonorizare biserici, sonorizare restaurant – cu difuzoare aplicate, sau sonorizare restaurant cu incinte tavan fals! Investeste in echipamentele audio profesionale de calitate, acum, in preajma Sarbatorilor de iarna. Pentru biserici, calitatea instalatiei de sonorizare va aduce o calitate ridicata a sunetului pentru slujbele de Sfintele Sarbatori si enoriasi multumiti.

Fii la curent:  Kaitering livreaza mancare romaneasca la domiciliu, oriunde in Bucuresti

Ai evenimente speciale ale Sarbatorilor de iarna? Te vei decide imediat pentru oferta noastra – componentele sistemului de sunet pentru restaurante sunt dovedite a aduce sunetul de calitate dorit, marca Proel. Performanta, pretul accesibil, fiabilitatea produselor, cat si suportul tehnic oferit de Amro Grup sunt solutiile pe care le cauti. Nu lasa sa scape oferta actuala!

Fii la curent:  Cosurile de flori de la OrasulFlorilor.ro aduc primavara in fiecare casa

Oferta este valabila pana pe 31 ianuarie 2016 si cuprinde urmatoarele sisteme de sunet:

1. Pachet Sonorizare Biserica
2. Sonorizare restaurant cu difuzoare aplicate
3. Sonorizare restaurant cu incinte tavan fals.

Fii la curent:  Babyneeds.ro comercializeaza sutiene de alaptat pentru proaspete mamici, din materiale de calitate superioara

Pentru oferte personalizate – echipamente profesionale la costuri rezonabile si suport tehnic, Specialistii Amro pot fi contactati la: office@amro.ro, vanzari@amro.ro, 0745097264; 0213303669.

Acorda un vot