Adevăratul motiv pentru care soțul lui Clotilde Armand a pornit scandalul în USR

media-147273583971399200

Matematicianul Sergiu Moroianu, soțul lui Clotilde Armand, a făcut ieri dezvăluiri uimitoare într-o postare pe pagina lui de facebook. Acesta susține că șeful de campanie, Matei Păun, un personaj controversat al cărui nume apare și în Panama Papers, a încercat eliminarea soției sale din partid. Moroianu spune că banii de campanie au fost cheltuiți prostește și că cea care l-a menținut în partid pe Păun este vicepreședintele USR Roxana Wring, care ar avea legături cu rețeaua de ONG-uri Soros.

Fii la curent:  Cum iti inscrii copilul la gradinita? Afla aici de ce acte ai nevoie

Surse din USR că motivul pentru care soțul lui Clotilde a avut această reacție îl constituie faptul că aceasta nu a fost introdusă în delegația pentru Cotroceni deși a fost principalul vector de imagine al USR.

Franțuzoaica a spus că absența ei din delegație este justificată de faptul că nu ar putea pleca de la serviciu. În realitate, însă lucrurile nu au stat deloc așa, ceea ce a stârnit furia lui Moroianu care a simțit că după ce a muncit enorm în partid, soția lui este scoasă pas cu pas din ecuația USR.

Fii la curent:  SmartLF SG a fost desemnat scanner-ul anului 2015

Chiar dacă Clotile nu a candidat la alegerile parlamentare, ea avea tot dreptul să meargă la Cotroceni, fiind vicepreședinte al USR ca și Roxana Wring, care nici ea nu a fost candidată.

Fii la curent:  Noul magazin de Jucarii pentru Copii

Din delegație au făcut parte liderul partidului Nicușor Dan, vicepreşedinţii Cristian Ghica şi Roxana Wringreprezentanţi ai filialelor cu cele mai bune rezultate, Manuel Costescu, deputat ales pentru Diaspora, şi Levente Elek, preşedintele filialei Cluj.

Acorda un vot