Ambalaje din plastic

Ambalaje Din Plastic | Process Color

   Ambalaje din plastic sunt produse in atelierele proprii ale companiei Process Color pentru firmele de catering, fast-food, patiserii, cofetarii, ce pot fi folosite pentru torturi, prajituri, salate, meniuri, sosuri etc.

Din punct de vedere economic, sunt ambalaje din plastic destinate sa cuprinda sau sa inveleasca un produs sau un ansamblu de produse, pentru a le asigura protectia temporara din punct de vedere fizic, chimic, mecanic, biologic in scopul mentinerii calitatii si integritatii acestora in starea de livrare, in decursul manipularii, transportului, depozitarii si desfacerii pana la consumator sau pana la expirarea termenului de valabilitate.

Fii la curent:  Noile modele de sacouri barbatesti de la Bman redefinesc stilul vestimentar masculin

Din punct de vedere tehnic, sunt ambalaje din plastic definite ca un ansamblu de materiale, destinate protectiei calitatii si integritatii produselor si facilitarii operatiilor de circulatie tehnica a marfurilor.

In momentul de fata, Processcolor.ro este producator si distribuitor de:

  • caserole plastic pentru cofetarii, patiserii: caserola cu un singur compartiment pentru o prajitura de 120 ml, caserola cu doua compartimente model River 1 de aproximativ 900 ml, caserola cu un singur compartiment model River 2 de aproximativ 750 ml, caserola cu patru compartimente pentru patru gogosi (prajituri, briose, muffins), caserola model Omide de 180 ml.
  • caserole fructe, legume: caserola model Bacarat de 570 ml, caserola model Nova de aproximativ 500 ml, caserola model Elegance de 900 ml si caserola pentru ciuperci sau alte legume de aproximativ 1000 ml.
  • ambalaje plastic si carton pentru cofetarii, ambalaje prajituri, ambalaje torturi. Cutii pentru cadouri, caserole prajituri dar si cutii personalizate.

Ambalaje Din Plastic | Process Color

Despre Process Color:

Process Color produce in atelierele proprii:
Ambalaje din plastic si carton: forme de turnat, casolete, caserole, chese, blistere, cilindri, cutii pentru cadouri, cutii din plastic, cutii din carton, cofraje oua gaina sau prepelite.
De asemenea, producem sau personalizam diverse materiale publicitare prin serigrafie, tampografie, tipar, folio, timbru sec, emboss, stantare, perforare, termoformare.
Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Fii la curent:  IlBambino vine in sprijinul proaspetilor parinti cu noi modele la patuturile transformabile

Ambalaje Din Plastic | Process Color

Acorda un vot