AnunÈ›ul SURPRIZÄ‚ făcut de ‘turnătorul’ lui Orban È™i al OlguÈ›ei Vasilescu: Vreau să vând TOT

urdareanu

La un an după ce a fost arestat pentru o noapte și trimis pentru o perioadă în arest la domiciliu, omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu a declarat într-un interviu că vrea să vândă grupul UTI.

După ce în luna septembrie, grupul UTI a vândut partea sa din Netcity Telecom, operatorul rețelei subterane pentru fibră optică a Muncipiului București, către firma Direct One, acum omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu spune că nimic nu este exclus, „preferențial pentru mine ar fi să vând compania unui investitor strategic”.

Fii la curent:  TE AȘTEPTÄ‚M SÄ‚ TE PERFECÅ¢IONEZI IN SOLIDWORKS!

Întrebat până unde vrea să ajungă cu vânzarea, Tiberiu Urdăreanu a spus „Fondul de investiții, acționar minoritar alături de mine în companie, trebuie ca, după 11 ani de la investiția sa, să iasă din UTI. Nu oricum și nu oricând, dar va trebui să iasă. Mie, ca investitor privat, îmi rămân disponibile toate opțiunile: să rămân singur cu 100%, să îmi caut un partener și să rămân fie minoritar, fie majoritar. Toate opțiunile sunt valabile, nu exclud nimic. Preferențial pentru mine ar fi să vând compania unui investitor strategic”.

Fii la curent:  Aspecte pozitive si negative in relatia unui cuplu!

„Mă gândesc că, în stadiul în care suntem acum, este mai bine să ne căutăm investitori strategici. Ce am avut până acum, fondul de investiții, este un investitor financiar, pasiv, minoritar. Pe când un investitor strategic vrea să fie majoritar. Pentru stadiul actual este mai bine și mai interesant să avem un investitor strategic, pentru că aceștia vin și cu business, vin și cu piață, vin și cu reglementări interne și multe alte chestiuni, dar vor să fie majoritari. Și atunci, eu pot să îmi acomodez poziția în functie de cerințele lor”, a mai spus acesta.

Fii la curent:  Program de practică în medicina de urgență
Acorda un vot