Azilul de batrani Batraneti Fericite din Bucuresti ofera servicii medicale si de ingrijire sociala celor varstnici la standarde ridicate

azil de batrani in Bucuresti ideal pentru bunicii tai

La batranețe, bunicii sau cei varstnici dragi noua merita un loc in care sa aiba parte de liniște și relaxare și in care sa beneficieze de servicii ireproșabile. Un astfel de loc este caminul de batrani din București, Batraneti Fericite, cu doua sedii in locuri centrale din capitala. Apelați cu incredere la serviciile caminului de batrani Batraneti Fericite  in București, iar bunicii vor avea parte de un al doilea camin.

Camin pentru cei batrani si singuri

Batraneti Fericite

Atunci cand inainteaza in varsta, batranii au, in primul rand, nevoie de ingrijire medicala constanta. Acest camin de batrani barea le pune la dispoziție un personal medical pregatit sa faca fața oricaror situații și care sa ii ajute in administrarea tratamentului, precum și ajutor in deplasare, atat in spațiul interior, cat și in cel exterior. De asemenea, la caminul de batrani Batraneti Fericite din București, seniorii vor avea parte de consultații la pat, precum și monitorizarea starii sanatații in permanența, de catre asistenții medicali, precum și de medicii de familie.

Fii la curent:  Cum se poate convinge un batran ca un camin este alegerea ideala?

Servicii la standarde ridicate oferite celor varstnici

Apeland la serviciile unui azil de batrani in București, seniorii vor avea parte de oferte de cazare și preț personalizate, in funcție de starea lor de sanatate. Astfel, caminul pentru batrani ofera camere modern mobiltate, cu unul pana la trei paturi, o bucatarie moderna și alimentație care ține cont de anumite regimuri alimentare impuse de medici. La caminul privat de batrani, rezidenții vor beneficia de spații de socializare, biblioteca, precum și de jocuri de societate, precum remy, table, șah și carți. La azilul pentru batrani Batraneti Fericite, seniorii se vor simți ca intr-un al doilea camin și o a doua familie.
Pentru oferte și mai multe informații despre caminele particulare din București, apelați numerele de telefon 0753 907 355 / 0722 624 264 sau mergeți direct la sediile caminului particular, situate pe Strada Teodosie Rudeanu nr.15A, Sector 1 sau pe Calea Plevnei nr. 135-137, Sector 6.

Fii la curent:  The Markers Consult te ajuta sa iti dezvolti afacerea si sa iti cresti vanzarile
Acorda un vot

Related Posts