Bibliorafturi ieftine de la FlrBirotica.ro

Biblioraft-A4--plastifiat-PP-paper--margine-metalica--75-mm--Optima-Basic---albastru

 

Bibliorafturile sunt sisteme de arhivare indispensabile oricarui birou,  fiind utilizate in mod frecvent pentru arhivarea documentelor cu ajutorul filelor protective sau  a dosarelor de incopciat, pe marginea acestora se gasesc etichete ce pot fi inscriprionate pentru o mai usoara identificare a continutului.

Primul biblioraft a fost conceput in anul 1886 de catre antreprenorul si inventatorul german Friedrich Soennecken, acesta a patentat si perforatorul ce permite perforarea documentelor, iar ulterior prinderea acestora in bibliorafturi.

Fii la curent:  Echipamente agricole mai eficiente, mai ieftine, mai fiabile. Cumpara motosape la preturi mici de la Magazia lu' Costica

Bibliorafturile cu diverse formate:A4/A3 sunt confectionate din carton dur marmorat sau plastifiat cu folie de polipropilena, caracteristici ce ofera durabilitate foarte mare produsului, acestea au marginile din partea inferioara intarite cu sina metalica ce ajuta la stabilitatea acestuia pe raft, iar finisajul nu permite zgarierea suprafetelor. Prevazute cu mecanism metalic nichelat, de inalta fiabilitate pentru utilizari intense si inel rotund in partea frontala ce faciliteaza scoaterea acestuia de pe raft.

Fii la curent:  Patuturi extensibile pentru copii pe nichiduta.ro

Bibliorafturile puse la dispozitie de Flrbirotica.ro au o latime ce variaza de la 50 la 80 mm si sunt ideale pentru depozitarea documentelor importante pe termen lung.

Fii la curent: 

Florilena Business SRL este o societate cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2006, avand ca principal obiect de activitate importul si distributia de birotica si papetarie, ofera produse de cea mai buna calitate, ce vin sa acopere toate necesitatile existente in activitatea curenta a companiilor.

Acorda un vot