Cadou la cartile Editura Publica

carte cadou Editura Publica

O noua oferta Libris.ro! In luna august toate comenzile care contin cel putin un titlu de la Editura Publica primesc in dar cartea Cusca de sticla de Nicholas Carr!

Cusca de sticla, semnata de Nicholas Carr (acest ganditor neobisnuit si neastamparat pentru ca imbina istoria, filozofia, poezia si stiința) este o lucrare care, bazandu-se pe studii de psihologie si neurostiinte, pune problema relatiei dintre tehnologie si om/experienta umana. Analizand teoriile lui Adam Smith si Alfred North Whitehead, studii actuale despre atentie, memorie si fericire, Nicholas Carr conchide ca este timpul sa intelegem modurile in care tehnologia ne modifica vietile, este timpul sa intelegem ca asa-numitele castiguri ale revolutiei tehnologice pot insemna pierderi si mai mari, este timpul ca omul sa isi recapete arta de a gandi.

Fii la curent:  Ziua cartilor sub 10 lei la Libris

Am inventat o lume in care tehnologia serveste prea mult nevoile si dorintele umanitatii, o lume in care aceasta in loc sa completeze abilitatile umane a inceput sa le inlocuiasca. Oare ce viitor vom avea?

Cusca de sticla este o carte care va lumina, care va deschide o intelegere noua intr-o relatie tratata prea adesea ca o banalitate, ca un lucru firesc. Dar nu doar aceast volum trebuie sa fie singurul motiv pentru care sa va doriti sa accesati oferta Libris.ro, exista si alte titluri, macar la fel de interesante, pe care editura Publica le pune la dispozitie.

Fii la curent:  Black Friday la CBMania

Fondata in 2007, odata cu lansarea bestseller-ului Funky Business de Jonas Ridderstrale si Kjell Nordstrom, editura Publica este specializata in domeniul cartilor de afaceri si economie, dezvoltare personala si dezvoltarea afacerilor, antreprenoriat, coaching, literatura motivationala, team building, leadership, management, training, comunicare, marketing s.a.m.d..

Publica este singura editura din Romania care a fost selectata in 2008 sa participe in programul dezvoltat de Targul de Carte de la Frankfurt pentru editurile tinere cu potential. S-a luat in considerare portofoliul de autori, argumentele selectarii lor si relatiile contractuale si de cooperare ale editurii cu institutii/entitati de acelasi fel, recunoscute. De asemenea, editura Publica este initiatoarea unei serii de conferinte care aduce in fata publicului din tara noastra cei mai importanti speakeri din lume, specializati pe business.

Fii la curent:  Cum sa aplicati dermatograful

Iata, astfel, o sumedenie de motive pentru a intra pe Libris.ro, cea mai mare librarie online, si pentru a cauta si a achizitiona cartile imbogatitoare ale acestei edituri, cu atat mai mult cu cat orice comanda, indiferent de valoarea ei, are asigurat transportul gratuit si rapiditatea livrarii (in maxim 24 de ore, prin curier, in orice parte a tarii!). Nu ezitati!

Acorda un vot

Related Posts