Cautati o firma de colectare a deseurilor menajere? Apelati la GreenGlobal.ro!

green global.ro

Green Global este cea mai renumita companie din Bucuresti, dar si din restul tarii, care isi presteaza serviciile in scopul curatarii si protejarii mediului inconjurator, cu scopul de a imbunatati calitatea vietii oamenilor si a altor fiinte vii.

Aceasta firma se ocupa cu colectarea deseurilor menajere, a celor industriale, periculoase si nepericuloase, medicale, electronice, din sticla, din plastic, din metal si din textile, dar si cu reciclarea acestora. Green Global activeaza in Capitala, insa, la cerere ea isi pune la dispozitie serviciile pentru oricine are nevoie de ajutor in acest domeniu. In prezent, si-a propus sa eficientizeze cat mai bine colectarea deseurilor menajere, pentru ca dumneavoastra sa traiti intr-un ecosistem sanatos si curat.

Fii la curent:  Ludovic Orban nu se dezminte: Fostul lider al liberalilor RUPE TOT

Ce reprezinta totalitatea de reziduuri menajere?

De-a lungul intregii zile sunt produse foarte multe deseuri menajere, de aceea ele reprezinta si cea mai des intalnita categorie de reziduuri, depasindu-le pe celelalte din punct de vedere cantitativ.

deseuri menajere

In orice locuinta, in orice spatiu de birouri, chiar si pe strada este necesara amplasarea unor cosuri de gunoi speciale, pentru ca cetatenii sa poata precolecta eficient gunoaiele, fara a le mai amesteca. Astfel, munca firmei Green Global nu numai ca va fi usurata, dar deseurile vor putea fi colectate, sortate si reciclate eficient.

Printre cele mai des intalnite deseuri menajere pe care si dumneavoastra le puteti precolecta se numara si urmatoarele:

Fii la curent:  Black Friday 2015 vine la Babyneeds anul acesta cu oferte extraordinare

colectare deseuri menajere

  • Chiar daca nu este un deseu periculos, hartia este cel mai des intalnita in gospodarii si pe strazi, fiind utilizata in numeroase scopuri si de foarte multe industrii.
  • Aproape la fel de des intalnit ca si hartia, cartonul este unul dintre cele mai des folosite ambalaje.
  • O categorie destul de populara este cea a deseurilor din metal, in special in cazul gospodariilor, fiind constituite din conserve, in mare parte.
  • Resturi alimentare. Zilnic, oamenii arunca foarte multe alimente, fie ele alterate, fie in perfecta stare, iar acest lucru afecteaza mediul si sanatatea umana, daca nu sunt depozitate in locurile special amenajate.
  • Resturi organice. Aceasta este o categorie generala care reuneste deseurile alimentare si cele menajere, care au nevoie sa fie eliminate in deplina siguranta.
  • Resturi lemnoase. Acestea pot fi formate din resturi din industria comerciala si trebuie colectate in mod eficient.
Fii la curent:  9 avantaje deosebite ale utilizarii Player-ului audioghid HAPPYGuide

Colectarea deseurilor menajere este posibila cu sprijinul GreenGlobal.ro

Persoanele interesate de serviciile de colectare a deseurilor menajere pe care le presteaza Green Global pot lua legatura cu aceasta firma, fie prin mediul online, fie prin apelare telefonica.

Astfel, daca doriti sa beneficiati de un proces de strangere eficienta a reziduurilor menajere trimiteti un mesaj la adresa office@greenglobal.ro sau sunati la numarul 0765 475 754.

Acorda un vot