Gică Hagi îi dă LECÈšII lui Iohannis: ‘Ce aÈ™ face dacă aÈ™ fi preÈ™edinte’

media-144004563001427500

Cunoscut drept „Regele fotbalului românesc”, antrenorul Viitorului È™tie cum poate fi revitalizată situaÈ›ia României. Gică Hagi a avut o serie de propuneri pentru Klaus Iohannis pentru ieÈ™irea din criza financiară È™i cea socială.

„Cu religia avem probleme, aÈ™a că ne-a rămas doar sportul. Dacă È™i sportul dispare…Sportul, fotbalul în special, a înlocuit religia. Avem destule probleme cu religia, iar dacă mai dăm È™i sportul la o parte, nu cred că politicul se va simÈ›i prea confortabil. Ne trebuie sport È™i trebuie să-l sprijinim, altfel avem probleme mari.

Fii la curent:  Euroanswer are un nou CEO - Paul Scanlon, cu o experiență de peste 25 de ani în IT

Societatea și lumea au nevoie de sport. Înaintea era religia, dar nu vedeți acum: bombe și atentate. Ce facem? S-a ajuns prea departe. Ne-au rămas sportul și cultura, chestii sociale. De aceea, România este tristă, pentru că nu a investit în partea socială.

Fii la curent:  Noua generaÅ£ie de baterii ROMBAT cu SuperEndurance Technology, îmbină pasiunea cu performanÅ£a

Dacă aș concura politic sau aș fi președintele României, aș investi doar în segmentele sociale, sport, educație și sănătate. Cred că m-ar vota oricine. Și în infrastructură aș investi, pentru că așa poți faci comerț. Când le ai pe astea, trăiești fericit! Formezi generații în toate segmentele și ai oamenii educați pentru ziua de mâine.

Cinci zile muncim de dimineaÈ›a până seara, iar două zile trebuie să ne relaxăm, să ieÈ™im din casă È™i să mergem la spectacole.Facem acest lucru sau doar dăm unul în altul? Ne certăm È™i am uitat de idoli în toate domeniile. Sper că o să ne schimbăm È™i o să fie mai bine, pentru că România este frumoasă È™i bogată”, a spus Hagi într-o conferință de presă.

Fii la curent:  Danubius Exim lanseaza aplicatia Gestio Inventory dedicata companiilor din Romania care doresc eficienta si mobilitate in procesul de inventariere
Acorda un vot