Gigi Becali, ATAC VIOLENT la adresa lui Klaus Iohannis: ‘Du-te la minoritatea ta’

gigi-becali

În direct la B1 TV, Gigi Becali a avut o serie de comentarii dure la adresa lui Klaus Iohannis, care a făcut apel la toleranță , în privinţa căsătoriei între persoane de acelaşi sex. Președintele și-a exprimat dorința în cazul iniţiativei Coaliţiei pentru Familie de a modifica textul Constituţiei astfel încât căsătoria să fie posibilă doar între un bărbat şi o femeie.

„Noi vorbim de un referendum care a luat semnături de la trei milioane de români ÅŸi care s-a cerut la Curtea ConstituÅ£ională dacă este constituÅ£ional sau nu ca să trecem în ConstituÅ£ie ce înseamnă căsătoria între un bărbat ÅŸi o femeie”, a început Gigi Becali.

Fii la curent:  Elena Udrea, la DNA

„Noi acum îl băgăm în seamă pe Iohannis, să vedem ce părere are? Noi nu suntem în comuniune cu el, minoritatea lui religioasă este 1% din România, iar noi suntem 90%, noi nu îl întrebăm pe el ce facem noi în Å£ara noastră! Luther a fost un mare eretic pentru că a rupt din biserică! Mare păcat! Ce contează ce spune Iohannis, că cei ca el oricum nu se mântuiesc! Mai repede se mântuiesc homosexualii decât luteranii! (…) Ce facem noi, ce îl interesează pe el ce facem noi cu Constitutia ÅŸi legile noastre? Dacă tu eÅŸti minoritate etnică ÅŸi religioasă, de ce candidezi în poporul asta, du-te la minoritatea ta!”, a mai spus latifundiarul.

Fii la curent:  Remedii naturiste pentru oboseala cronică

De asemenea, Gigi Becali a anunțat că a donat Coaliţiei pentru Familie aproximativ 40.000 de euro pentru că societatea civilă se implică în cele lumeşti, pe când Biserica Ortodoxă se ocupă de cele cereşti.

Fii la curent:  PERCHEZIÅ¢II ÅŸi REÅ¢INERI într-un dosar de spălare de bani ÅŸi evaziune fiscală
Acorda un vot