Lansarea site-ului baniitai.info, care monitorizează TOATE cumpararile directe si contractele de achiziții publice din perioada 2007-2015.

Va informam ca s-a lansat baniitai.info, cel mai complet instrument pentru monitorizarea achizitiilor publice de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana pana in anul 2015.
Acest site este creația unei echipe de tineri profesioniști fara afiliere politica si fara un alt interes in afara monitorizarii felului in care se cheltuiesc banii publici in Romania.
Suntem de parere ca baniitai ii va ajuta atat pe ziaristii si ONG-istii care doresc sa gaseasca numeroasele cazuri de coruptie din domeniul achizitiilor publice, cat si pe cetatenii interesati de cum se cheltuiesc banii lor.
Site-ul e structurat pentru a arata atat entitatile de stat care au acordat contracte publice cat si firmele contractante. Este un instrument simplu, menit sa elimine “hatisul” cautarii individuale in SEAP sau in site-urile diverselor institutii publice.
Consideram ca informatia accesibila inseamna transparenta cheltuirii banului public. Aceasta transparenta inseamna, la randul ei, responsabilizarea statului si a celor care fac afaceri cu statul.
Pe scurt, speram sa ajutam la descoperirea cazurilor de coruptie si de cheltuire iresponsabila a banilor publici. Banii nostri, ai romanilor.

Fii la curent:  Primavara aduce mari reduceri la tricourile pentru barbati de la Bman

Cu respect,
Cristian Lumezeanu

http://baniitai.info
www.facebook.com/baniitai.info
undesuntbanii@gmail.com

Acorda un vot
Fii la curent:  9 avantaje deosebite ale utilizarii Player-ului audioghid HAPPYGuide