Mag Constructii intampina iarna cu o oferta variata de dibluri pentru constructiile din gips carton

logo magconstructii

Iarna este, pentru multi mesteri constructori, prilejul perfect pentru a face constructii din gips carton. Pe langa faptul ca materialele sunt mai accesibile, si mesterii sunt mai usor de gasit, nefiind atat de sufocati de lucrari. Mag Constructii este familiarizat cu toate aceste aspecte care tin de constructii, drept pentru care intampina iarna cu o oferta variata de dibluri pentru constructiile din gips carton. Deosebit de puternice si calitative, acestea sunt indicate sa fie folosite in constructiile care se vor trainice si rezistente in timp.

Diblurile pentru suruburi de la Mag Constructii – accesoriile de care depinde calitatea lucrarii

Orice constructie trebuie tratata cu maxima seriozitate, pentru a fi rezistenta si pentru ca tot procesul sa fie realizat cu un scop bine definit. La Mag Constructii, acest aspect face parte dintre constantele care definesc politica companiei. Oferta de dibluri este, prin urmare, variata, din ea facand parte:

  • Dibluri de 6×40, pentru structurile de sustinere ale gips cartonului
  • Dibluri de 6×60, pentru acele constructii din gips carton alb, care nu sunt rezistente la foc
  • Dibluri metalice, special create pentru acele constructii de gips carton care trebuie sa fie ignifuge
  • Dibluri cu inel, ideale pentru fixarea tavanelor casetate
Fii la curent: 

Alegerile depind foarte mult de finalitatea constructiei de gips carton in cauza, insa calitatea si fiabilitatea sunt constante in procesul de fabricare al tuturor tipurilor de dibluri pentru suruburi de la Mag Constructii.

Fii la curent:  Localul Batraneti Fericite - ideal pentru un trai linistit si lipsit de griji

Diblurile de la Mag Constructii – raportul calitate-pret la nivel optim

Este de mentionat faptul ca la Mag Constructii, raportul calitate – pret este printre cele mai bune din domeniul constructiilor, drept pentru care alegerea nu va fi conditionata de latura financiara. Tot ce trebuie luat in calcul este bunul mers al lucrarii, precum si o rezistenta cat mai mare a constructiei in timp.

Comenzile de produse pot fi facute atat online, cat si telefonic, la numarul 0736 361 728. La acelasi numarul de telefon pot fi primite si informatii referitoare la produsele comercializate pe site. Pentru materiale si accesorii de constructii deosebit de calitative, Mag Constructii reprezinta sursa perfecta de unde pot fi achizitionate. Cu traditie si respect pentru profesionalism si calitate, acest magazin online pune pret pe o experienta cat mai placuta vis-a-vis de produsele cumparate. Prin urmare, la Mag Constructii puteti gasi cele mai eficiente materiale, dar si cele mai calitative dibluri pentru suruburi, fie ele clasice, metalice sau cu inel.

Fii la curent:  SmartLF SG a fost desemnat scanner-ul anului 2015
Acorda un vot