Magazinul online Arli.ro a dat startul REDUCERILOR la uscatoarele de maini din inox Ultra-Fast!

Magazinul online Arli.ro a dat startul REDUCERILOR la uscatoarele de maini din inox Ultra-Fast!

Gama de produsele a magazinului Arli a fost reinventata si completata zi de zi cu noi sisteme de igiena complete pentru ca dumneavoastra sa fiti satisfacuti de indeplinirea tuturor nevoilor si preferintelor! Fiind compartimentata in categorii specifice oricarui tip de nevoi, gama de produse Arli este perfecta pentru persoanele care detin afaceri precum hoteluri, spatii comerciale, spitale private sau de stat, locuri publice sau de agreement, etc. Astazi cei interesati de achizitionarea unor echipamente profesionale de igiena completa pot achizitiona la reducere uscatoarele de maini din inox Ultra-Fast, sistemele noii tehnologii care pe langa avantajele utilizarii, va vor rasfata cu un aer modern in baile in care vor fi montate!

Fii la curent:  Compania Dreamfish.ro are in stoc cel mai bun puiet de pastrav

Caracteristicile uscatorului de maini din inox Ultra-Fast din gama Arli.ro

Magazinul online Arli.ro a dat startul REDUCERILOR la uscatoarele de maini din inox Ultra-Fast!

Uscatorul de maini din inox Ultra-Fast are un cosum de energie redus cu pana la 80% in comparatie cu celelalte tipuri de aparate din aceeasi familie si din acest motiv, este indicat zonelor in care traficul de persoane este unul intens iar utilizarea sa va fi una ridicata. De asemenea, viteza aerului pe care il disperseaza este e 395/km pe ora, motiv pentru care timpul de uscare este extrem de rapid (7-10 secunde).
Carcasa uscatorului de maini este din inox, iar calitatea sa face ca acest echipament modern de igiena complete sa fie rezistent la lovituri sau la oricare actiune contondenta! Turatia motorului este de 23 000 de rotatii / min, senzorul uscatorului de maini cu caracasa de inox actionand la un anumit tip de distant ce poate fi reglabila in functiune de propriile preferinte! In ceea ce priveste durata de utilizare, uscatorul ultra Fast pentru maini va functiona in conditii optime timp de 15 ani, astfel ca achizitionarea sa va fi o adevarata afacere pentru afacerea pe care o manageriati!

Fii la curent:  Viper Smart Start 4.0 Castigator La CES 2016

Reduceri de pana la 60% la uscatorul de maini din inox Ultra-Fast!

arli.ro

Pentru ca magazinul online Arli.ro isi rasfata periodic clientii cu cel mi bun raport calitaten pret pentru produsele de igiena complete, astazi va asteapta cu o reducere uriasa de 60% la uscatorul de maini din inox Ultra-Fast! Astfel, pretul initial poate fi uitat, iar orice persoana isi poate permite achizitionarea acestui produs care poate fi testat si in showroom-ul Arli.ro!

Fii la curent:  Se ieftinesc carburantii!

Despre Arli.ro

Arli.ro este magazinul online care va propune zeci de sisteme moderne si complete pentru igiena, respectand toate normele impuse in colaborarea furnizor-client. Astfel, puteti achizitiona produsele din colectia Arli fie online prin completarea formularului regasit pe site, fie telefonic apeland liniile 021 320 6364 / 0744 186 557, prin e-mail la adresa de contact  vanzari@arli.ro sau direct de la sediul fizic aflat pe strada Str. Branduşelor 2-4, sector 3, Bucureşti!


###

Acorda un vot

Related Posts