PreocupaÈ›i de Shhaideh, liderilor OpoziÅ£iei le-a scăpat ‘adevăratul subiect de scandal’

premier

Propunerea lui Liviu Dragnea pentru funcția de premier, Sevil Shaidehh, este comentată de jurnalistul Ion Cristoiu, pe blogul personal, care apreciază că „prin strategia secretomaniei, Liviu Dragnea a mai dat o lovitură”.

„În ciuda Statutului şi a realităţii, desemnarea premierului a revenit în exclusivitate lui Liviu Dragnea.
Pînă miercuri, 21 decembrie 2016, ora 11,30, cînd a avut loc conferinţa de presă de după consultările de la Cotroceni, nimeni din PSD n-a ştiut pe cine va propune partidul ca premier”, notează Ion Cristoiu.

Fii la curent:  Noile aparate de muls vaci de la Inox Center sunt ajutoare de nadejde pentru toti fermierii

„Anunţul făcut de Liviu Dragnea a stîrnit un tărăboi uriaş pe scena publică. De la lideri de opinie pînă la lideri de partide, toţi şi-au exprimat stupefacţia faţă de această propunere”, precizează Cristoiu.

Jurnalistul și-a exprimat opinia privind propunerea lui Dragnea, precizând că de aceste lucruri trebuie să fie afectați doar electoratul care a votat PSD la alegerile parlamentare. „A susţine, cum văd că fac neisprăviţii de genul lui Plicuşor Ban că persoana n-are anvergură sau că e fina lui Liviu Dragnea sau că e musulmană mi se par simple exerciţii de dat cu părerea”

Fii la curent:  Avantajele colaborarii cu o agentie de traduceri specializata

„Prin această propunere, mai precis prin strategia secretomaniei, Liviu Dragnea a mai dat o lovitură. Adversarii săi neisprăviţi politic, s-au năpustit să critice nominalizarea făcută de Liviu Dragnea. În aceeaşi zi, Liviu Dragnea a fost ales preşedinte al Camerei Deputaţilor, ocupaţi cu Sevil Shhaideh, liderilor Opoziţiei le-a scăpat adevăratul subiect de scandal: „Penalul” Liviu Dragnea e al treilea om în stat”, scrie Cristoiu.

Fii la curent:  Bauturile acidulate? Sanatoase sau nu pentru organismul nostru?
Acorda un vot