PSD, ședință de urgență înainte de moțiunea de cenzură

PSD, ședință de urgență înainte de moțiunea de cenzură

Liderii PSD s-au reunit miercuri dimineaţă, la sala de grup a social-democratilor de la Camera Deputaţilor, pentru a discuta atât despre moţiunea de cenzură care urmează să fie votată în plenul reunit, cât şi despre probleme ale administraţiei locale, scrie News.ro. La şedinţa la care participă Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu au fost convocaţi ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, mai mulţi aleşi locali şi primarul Capitalei, Gabriela Firea. Premierul Sorin Grindeanu a participat la ședință doar o jumătate de oră, după care a plecat.

Fii la curent:  Se pregăteÈ™te MAREA ÃŽMPÄ‚RÈšEALÄ‚ între ALDE È™i PSD

Aceasta este prima şedinţă la care participă aleşii locali de când au început manifestaţiile din întreaga ţară, generate de ordonanţa de urgenţă privind modificarea Codurilor penale.

Fii la curent:  Noile lopeti de zapada si cazmale de la Magazia lu’ Costica isi propun sa devina partenerul de incredere in lupta cu zapada din acest sfarsit de an

La şedinţa de la Parlament participă primarii din Bucureşti, printre care Gabriela Firea, aRobert Negoiţă şi Daniel Florea, alături de ministrul Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh.

Fii la curent:  Cum a reacÈ›ionat Dragnea când pesediÈ™tii au ieÈ™it din sală în timpul discursului lui Iohannis
Acorda un vot

Related Posts