Retailerii, invitati sa-si perfectioneze gratuit cunostintele la Scoala de Vara Magister 2015

Magister Software deschide a patra editie a Scolii de Vara, seria de seminarii gratuite pentru comerciantii care utilizeaza suita de solutii software pentru retail SmartCash RMS. Cele patru seminarii vor avea loc in fiecare zi de vineri a lunii august, intre orele 10:00 si 13:00, la sediul companiei de pe strada Radu de la Afumati nr. 62, sector 2, Bucuresti.

Anul acesta, tematica seminariilor se va concentra asupra modificarilor de natura legislativa si a imbunatatirilor aduse platformei SmartCash RMS in versiunea 2015, dar se vor prezenta si platforma de fidelizare integrata SmartCash Fidelity 2.0 si respectiv functiile special dezvoltate pentru unitatile de alimentatie publica.

Scoala de Vara Magister 2015 se adreseaza tuturor retailerilor care doresc sa-si perfectioneze cunostintele de utilizare a platformei SmartCash RMS, iar participarea este gratuita. Totodata, cursurile au un caracter interactiv, participantii fiind incurajati sa interactioneze atat intre ei, pentru schimb de experienta, cat si cu reprezentantii departamentului de suport tehnic Magister care vor coordona „lectiile”.

Fii la curent:  S-a lansat SmartCash Fidelity 2.0, cea mai puternica suita de tehnologii pentru fidelizarea clientilor

In editia aceasta, cursantii Scolii de Vara Magister vor afla mai multe despre urmatoarele subiecte:

  1. SmartCash POS: interfata de restaurant. Crearea si intretinerea meniurilor in SmartCash Shop. Configurare SmartCash POS pentru regimul de lucru restaurant.
  2. Avans si comenzi in asteptare. Deschiderea unei comenzi in asteptare cu avans. Incasarea comenzii cu stornarea avansului pe bon.
  3. Comenzi speciale. Lansarea comenzilor de aprovizionare din SmartCash POS.
  4. SmartCash Fidelity 2.0. Gestionarea programelor de fidelizare. Urmarirea activitatii clientilor. Gestionarea furnizorilor de carduri de fidelitate.
  5. Gestionarea comenzilor de aprovizionare/speciale. Emiterea rapida a unei comenzi de aprovizionare. Gestionarea comenzilor speciale efectuate prin SmartCash POS. Receptia comenzilor de aprovizionare.
  6. SmartCash Gateway: serviciul cloud pentru interconectarea comerciantilor cu furnizorii. Actualizarea caracteristicilor unui produs pe baza informatiilor puse la dispozitie de furnizori. Adaugarea automata de articole noi trimise de furnizori prin validarea operatorului. Schimbul de informatii cu furnizorul. Transmitere si receptionare comenzi.
  7. Analize aplicate pentru retele de magazine din SmartCash Everywhere.
  8. Integrare platforme de comert on-line. Exemple de integrari. Dispeceratul de livrari.
Fii la curent:  Schimbarea TVA, efectuata cu succes in sute de magazine dotate cu solutii SmartCash

Scoala de Vara Magister este o initiativa unica in sectorul companiilor furnizoare de solutii software pentru retail. Lansat in 2012 si ajuns acum la a patra editie, acest proiect se bucura de un real succes in randul comerciantilor – utilizatori SmartCash, cu fiecare seminar reusind sa stranga un numar record de participanti.

Seminariile Scolii de Vara Magister 2015 vor avea loc pe datele de 7, 14, 21 si 28 august, intre orele 10:00 si 13:00, la sediul Magister Software de pe str. Radu de la Afumati nr. 62, sector 2, Bucuresti. Participarea este gratuita, invitatii avand insa obligatia de a confirma in prealabil. Intrucat locurile sunt limitate, doritorii isi pot anunta prezenta la numarul de telefon 031.821.01.50 sau prin e-mail, la adresa stefania.moraru @ magister.ro.

Despre SmartCash Retail Management System

Implementata in peste 6000 de unitati comerciale si numarand o comunitate de peste 35.000 de utilizatori, solutia SmartCash Retail Management System, dezvoltata de Magister Software, este, in prezent, cea mai raspandita platforma software pentru retail din Romania. Platforma se adreseaza atat comerciantilor independenti, furnizorilor de produse si servicii din HoReCa, precum si retelelor comerciale cu un numar mare de unitati, in continua expansiune si cu o larga raspandire teritoriala.

Fii la curent:  Furnizorii de solutii de retail din Romania, reuniti la Intalnirea Partenerilor Magister 2015

Despre Magister Software

Infiintata in 2002 si avand capital integral romanesc, compania Magister Software s-a afirmat drept cel mai dinamic dezvoltator si furnizor de solutii la cheie pentru retail din Romania, specializandu-se in managementul eficient al unitatilor comerciale mici si mijlocii. In cei 13 ani de activitate, Magister a fost partenerul principal in dezvoltarea si implementarea unor proiecte de anvergura din retailul romanesc.

Magister Software SRL
Str. Radu de la Afumati nr. 62, Sector 2, Bucuresti
Telefon: 031.821.01.50
Fax: 031.822.00.41
E-mail: office @ magister.ro
Web: www.magister.ro

Acorda un vot

Related Posts