Servicii de asistenta rutiera si tractari auto in Bucuresti

tractari auto din sector 1

Vremea potrivnica, defectiunile la masina, combustibilul terminat sau accidentele mai mari sau mai mici le dau batai serioase de cap soferilor. Sa ramai cu masina in drum e cel mai mare ghinion posibil, mai ales cand esti departe de casa, e noapte si nu cunosti pe nimeni.

In cazul acesta trebui doar sa ai acces la internet si sa intrii pe site-ul http://tractări.ro. In maxim 30 de minute vei beneficia de asistenta rutiera cu mecanic mobil sau tractare masina, in functie de gravitatea problemei aparute.

Echipa profesionista de tractari auto din sector 1 iti ofera servicii de calitate cu utilaje profesionale ajutandu-te sa remediezi pe loc problema aparuta la masina, sau transportand-o dupa caz la service ori in alta parte. Tarifele pe raza municipiului Bucuresti sunt minime si incep de la 90 de lei in functie de greutatea masinii de transportat.

Dispun si de autospeciale de tonaj mare cu ajutorul carora pot efectua tractari pentru masinile de tonaj mare cum ar fi dube, tiruri sau camioane.

Indiferent ce problema la masina ai avea, apeleaza cu incredere la serviciile tractări.ro

Cea mai buna firma de tractari auto din Bucuresti si beneficiaza de rapiditate, disponibilitate non stop, seriozitate si preturi minime.

Ei isi desfasoara activitatea in toate sectoarele municipiului Bucuresti, in judetul Ilfov, pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, Autostrada Bucuresti-Ploiesti, Autostrada Soarelui, in imprejurimile Bucurestiului cat si in alte orase din tara. Acceseaza site-ul lor si verifica lista de preturi si aria de acoperire in care isi desfasoara activitatea.


Related Posts