Un deținut celebru are SOLUȚII-MINUNE pentru rezolvarea situației din pușcării

media-147216231627937000

Rezolvarea situației din închisorile vine de la Sorin Ovidiu Vîntu! Acesta a scris pe blog-ul său că a găsit mai multe soluții pentru a îmbunătăți condițiile de detenție din România.

„Vizavi de condițiile din pușcării, câteva măsuri administrative ar rezolva mare parte dintre probleme. Enumăr doar câteva. Pentru restul consiliez doar contra-cost.

1. Dreptul hoțului de a-și găti mâncarea în celulă. În fiecare celulă se găsește și unul cu bani care va ține în spate încă unul-doi și se rezolva problema cu lăturile pe care le servește astăzi statul.

2. Dreptul hoțului de a face sponsorizări. Cei cu bani vor igieniza și vor moderniza pe banii lor pușcăriile. Teoria conform căreia asta va crește corupția în sistem e o glumă. Nu mai are unde să crească. Și este normal ca hoțul să primească niște compensații pentru aceste sponsorizări.

3. Liberarea condiționată să fie un drept, nu o chestie la cheful unei comisii sau a unor judecători. În felul acesta se vor descongestiona pușcăriile cu cel puțin dublul numărului celor care vor ieși urmare a șmenului cu decretul de grațiere, și asta doar în prima fază și fără convulsii sociale.

4,5,….15 – astea sunt contra-cost”, a scris Sorin Ovidiu Vîntu.

Acorda un vot

Fii la curent:  Genti din piele pentru femei de la Zevo.ro - alegerea eleganta pentru primavara aceasta