Cota TVA 9% la alimente, adoptata cu succes de utilizatorii SmartCash RMS

Trecerea la TVA de 9% a alimentelor din noaptea de duminica spre luni a reprezentat o noua provocare pe care reteaua de suport tehnic Magister a depasit-o cu succes. Peste 750 de magazine din intreaga tara au trecut pe noua cota de TVA in acest week-end. Acest lucru nu ar fi fost posibil fara efortul concentrat al departamentului de suport tehnic Magister si al partenerilor din Bacau, Iasi, Craiova si Satu Mare.

Centrele de suport din Bucuresti si din tara au functionat in regim non-stop incepand de duminica dimineata pana luni seara, respectand un planificator orar al interventiilor. Iata o statistica sumara a activitatii din acest week-end:

  • Reprezentantii Magister Software au operat modificarea TVA in aproximativ 550 de unitati comerciale.
  • Reprezentantii centrelor de suport tehnic autorizat Magister au operat modificarea TVA in peste 200 de magazine.
  • Viteza de lucru in reteaua de suport tehnic Magister a fost de aproximativ 15 magazine/ora, incepand de sambata pana luni.
Fii la curent:  Calificare profesionala si certificare la cel mai inalt nivel in reteaua de parteneri Magister Software

Inca de la inceputul lunii mai, Magister Software a mentinut o comunicare permanenta cu clientii pentru a le oferi informatii actualizate, provenind de la asociatia patronala si Ministerul de Finante, legate de aplicarea hotararii de trecere la cota redusa la alimente.

Trecerea la TVA 9% de la 1 iunie 2015 este prima operatiune de mare amploare pe care Magister Software a desfasurat-o in colaborare call-centerele teritoriale operate de firme din tara care au dobandit certificarea de Centru de service si suport tehnic autorizat.

Fii la curent:  Retailerii, invitati sa-si perfectioneze gratuit cunostintele la Scoala de Vara Magister 2015

Sistemul unificat de gestiune a activitatii de suport tehnic implementat de Magister prin programul de certificare si-a dovedit eficienta si in conditii de suprasolicitare, oferind incredere in sustenabilitatea acestui proiect unic la nivel national.

Despre SmartCash Retail Management System

Implementata in peste 6000 de unitati comerciale si numarand o comunitate de peste 35.000 de utilizatori, solutia SmartCash Retail Management System, dezvoltata de Magister, este, in prezent, cea mai raspandita platforma software pentru retail din Romania. Platforma se adreseaza atat comerciantilor independenti, furnizorilor de produse si servicii din HoReCa, cat si retelelor comerciale cu un numar mare de puncte de prezenta, in continua expansiune si cu o larga raspandire teritoriala.

Fii la curent:  S-a lansat SmartCash Fidelity 2.0, cea mai puternica suita de tehnologii pentru fidelizarea clientilor

Despre Magister Software

Infiintata in 2002 si avand capital integral romanesc, compania Magister Software s-a afirmat drept cel mai dinamic dezvoltator si furnizor de solutii la cheie pentru retail din Romania, specializandu-se in managementul eficient al unitatilor comerciale mici si mijlocii. In cei 13 ani de activitate, Magister a fost partenerul principal in dezvoltarea si implementarea unor proiecte de anvergura pentru mari lanturi de magazine din retailul romanesc de proximitate.

 Magister Software SRL
Adresa: Str. Radu de la Afumati nr. 62, Sector 2, Bucuresti, 020668
Telefon: 031.821.01.50 (10 linii)
Fax: 031.822.00.41
E-mail: office[at]magister.ro
Web: www.magister.ro

Cota TVA 9% la alimente, adoptata cu succes de utilizatorii SmartCash RMS 5.00/5 din 1 vot[uri]

Related Posts