Motivati-va sa respectati durata corecta a periajului cu noua pasta de dinti Colgate® Total® Visible Action™

Colgate-Palmolive anunta lansarea unei paste de dinti inovatoare, Colgate Total Visible Actionâ„¢, care beneficiaza de o tehnologie de schimbare a culorii. Noul produs este deja disponibil in magazine din luna aprilie.

Formula inovatoare a Colgate Total Visible Action™  consta in particule care isi schimba culoarea in timpul folosirii, astfel ca, dupa un periaj prelungit, albul pastei de dinti devine spuma albastra. Scopul dezvoltarii acestei tehnologii unice este acela de a-i motiva pe oameni sa prelungeasca periajul dintilor, oferindu-le dovada duratei recomandate a periajului. Efectul de schimbare totala a culorii este vizibil dupa doua minute de periaj continuu.

Noua pasta de dinti Colgate Total Visible Actionâ„¢ are la baza tehnologia si beneficiile gamei Colgate Totalâ„¢, lider mondial in domeniu. In plus fata de fluorul folosit pentru protectia anti-carie, Colgate Totalâ„¢ ofera o protectie superioara anti-bacteriana a intregii suprafete orale, prin tehnologia sa cu eliberare sustinuta triclosan/copolimer, ce ajuta la controlul cresterii bacteriene pe suprafata dintilor, a limbii, pe suprafata interna a obrajilor si pe gingie timp de 12 ore.

Fii la curent:  Kinetoterapia prenatala

„Lansarea pastei de dinti Colgate Total Visible Action™ este o schimbare semnificativa in igiena orala”, a declarat Dr. Elisabeth Martoncsak, Jr. Scientific Affairs Manager Colgate-Palmolive Romania. „Studiile au demonstrat ca timpul optim de indepartare a placii bacteriene este de doua minute de periaj, insa stilul de viata alert si stresul impiedica tot mai multi oameni sa dedice suficient timp rutinei de igiena orala. Noul produs preintampina aceasta problema, oferind pacientilor dovada clara a progresului lor, determinandu-i sa continue pana cand dintii lor sunt foarte curati si beneficiind in acelasi timp de protectie in urmatoarele 12 ore pentru toate suprafetele cavitatii orale.”

2 minute – durata optima a unui periaj corect

Cercetarile demonstreaza ca, desi cei mai multi oameni stiu ca ar trebui sa isi perie dintii de doua ori pe zi, timp de doua minute de fiecare data, majoritatea nu acorda suficient timp acestui proces. Pacientii sunt de parere ca isi perie dintii intr-un timp corespunzator, dar datele arata ca, in realitate, media este de 30-60 de secunde. Un sondaj efectuat in cazul copiilor dintr-o scoala britanica a demonstrat ca acestia isi petrec in medie 33 de secunde spalandu-se pe dinti.

Fii la curent:  Cea mai frumoasa surpriza de Craciun: Mos Craciun de inchiriat in Constanta

Importanta stabilirii rutinei de igiena orala a fost evidentiata printr-un studiu despre efectul periajului asupra indepartarii placii, ce a utilizat periute de dinti manuale si electrice, cu cinci timpi de periaj diferiti (30, 60, 120, 180 si 360 de secunde). Rezultatele au subliniat ca timpul optim de eliminare a placii bacteriene este de doua minute, atat cu periutele de dinti manuale, cat si cu cele electrice.

In plus, alte sase studii au demonstrat in mod clar ca durata periajului este corelata in mod consecvent cu cantitatea placii eliminate. Unul dintre ele a dovedit o reducere a placii de 27% dupa un minut, care a crescut la 41% dupa doua minute.

Fii la curent:  Mituri despre aparatele dentare

###

Despre Colgate-Palmolive

Compania Colgate-Palmolive este lider mondial in ingrijirea orala, avand ca obiectiv major imbunatatirea sanatatii orale pe intreg mapamondul. Compania detine marci de top in categoria pastelor si periutelor de dinti in diferite parti ale lumii, marci recunoscute pe plan international: Colgate®, Colgate Total®, Maximum Cavity Protection plus Sugar Acid Neutraliser™, Sensitive Pro-Relief™, Max White One®, elmex®, meridol® si Duraphat®. Dezvoltarea de succes a companiei Colgate-Palmolive continua prin lansarea de produse inovatoare si prin angajamentul puternic fata de medicii stomatologi, pacienti si comunitatile din care face parte.

Pentru mai multe informatii despre proiectele desfasurate de Colgate la nivel global, vizitati site-ul companiei, www.colgatepalmolive.com, si pentru informatii specializate www.colgateprofessional.co.uk, www.colgateoralhealthnetwork.com, precum si www.colgate.ro.

Acorda un vot