Paladin Residence – Cel mai nou complex rezidential de pe piata, paladinresidence.ro

Case Corbeanca

Oamenii sunt in permanenta in cautarea unor locuinte care sa devina adevarate camine si unde sa isi poate intemeia o familie in adevaratul sens al cuvantului. Foarte multi tineri aleg sa fuga din aglomeratia capitalei si sa se orienteze spre zone mult mai linistite si mult mai curate care sa le ofere aceleasi beneficii la preturi mult mai mici.

Spre exemplu, complex Rezidential Corbeanca este o alegere potrivita pentru oamenii care isi doresc sa aiba parte de confort, stil, dar si de siguranta. Locuintele sunt ridicate in centrul localitatii Corbeanca departe de agitatia din Bucuresti. Mai mult decat atat, peisajul este unul de basm gratie proximitatii padurilor, dar si a numeroaselor lacuri care se gasesc de jur imprejur.

Fii la curent:  Tipuri de sisteme antiincendiu

Marele avantaj este acela ca locatarii se pot bucura mereu de un aer curat si proaspat fiind in permanenta in contact cu natura si cu mediul inconjurator. Intreaga comunitate este prietenoasa si primitoare asa ca orice nou venit este asteptat cu bratele deschise.

Case de vanzare in Corbeanca

Potrivit www.paladinresidence.ro exista 50 de case deja construite, iar o parte din ele inca isi asteapta proprietarii. Intregul ansamblu emana o nota de eleganta si de rafinament multumita stilul arhitectonic folosit. Accentul a fost pus in special pe calitate si stil astfel incat potentialii clienti sa aiba parte de tot ceea ce isi pot dori de la o locuinta.

Fii la curent:  Terasa – livingul din aer liber

Paladin Residence a reusit sa creeze un spatiu confortabil si linistit unde oamenii sa se retraga dupa o zi agitate la birou. Apropierea de capitala reprezinta un punct in plus pentru cei care trebuie sa ajunga de dimineata la birou si care nu au prea mult timp de pierdut in trafic. Intregul complex se afla pe un teren cu o deschidere de 450 m la drum intr-o zona dinamica si estetica. Oferta include case finisate la cheie, vile tip duplex sau case insiruite. In plus, exista si o zona de agrement, dar si spatii comerciale astfel incat proprietarii au parte de tot confortul pe care si-l putea dori in momentul achizitiei. De asemenea, copii au locuri de joaca special amenajate unde isi pot petrecere timpul liber in deplina siguranta.

Fii la curent:  Mathilde inaugurează o nouă franciză concept store în Deva Shopping City
Acorda un vot

Related Posts