Sisteme de sonorizare – Descopera ofertele speciale de Craciun!

Prinde ofertele speciale de Sarbatori pentru a intampina un nou an cu unul din kiturile de sonorizare potrivite pentru pensiune, restaurant, loc de petrecere sau salon de evenimente.

Vei fi incantat de raportul calitate/performanta/pret bun al acestor pachete de sonorizare. Sistemele de sonorizare sunt intr-un pachet complet cu echipamente audio marca Proel – cu performante inalte in materie de calitate audio, la un pret accesibil de la o firma italieneasca renumita. Vezi acum boxele usoare, ultraportabile, cu un design si o calitate testata la inalta calitate Proel la care sunt verificate si celelalte componente ale kit-urilor de sonorizare aflate la oferta de Craciun.

Fii la curent:  Institutul "Ovidiu Åžincai", AID, GDS ÅŸi AMR, printre ONG-urile de utilitate publică ce nu respectă legea privind transparenÅ£a

Oferta este valabila de la 1 decembrie 2015 – pana la 31 ianuarie 2016 si cuprinde urmatoarele produse:

Fii la curent:  Singurele zodii de care se lipesc banii. Care sunt "bogatasii" horoscopului

OFERTA 1 -Sistem Sonorizare Karaoke
OFERTA 2 – Sistem sonorizare pensiune
OFERTA 3 – Sistem sonorizare ultraportabil
OFERTA 4 – Instalatie sunet karaoke II
OFERTA 5 – Kit sonorizare Live restaurant/pensiune

Serviciile noastre de consultanta, proiectare si instalare acopera cerintele clientilor nostri, care se intorc la noi ori de cate ori doresc achizitii noi.

Fii la curent:  Paltoane pentru barbati - despre istorie, stil si tendinte

AMRO Grup importa si distribuie in Romania sisteme audio, echipamente sonorizare si lumini profesionale, fiind recunoscut ca principal furnizor pe piata echipamentelor audio profesionale.
Pentru oferte personalizate pentru echipamente profesionale la costuri rezonabile si suport tehnic, Specialistii Amro pot fi contactati pentru oferte si detalii la: office@amro.ro, vanzari@amro.ro, 0745097264; 0213303669.

Acorda un vot