Sistemul de creditare bancara este prea agresiv? Creditfix ofera imprumuturi rapide nebancare

creditele nebancare - solutia optima pentru imprumuturi

Situatiile neprevazute cer, de obicei, solutii rapide si eficiente. Daca situatiei i se adauga si presiune financiara, atunci va fi cu atat mai greu de rezolvat independent de orice sursa de ajutor. Din acest motiv, exista institutii precum bancile, care ofera imprumut o suma de bani, la care se adauga o dobanda, iar cei aflati intr-o criza de moment apeleaza de obicei la o solutie care este buna pe moment, dar greu de achitat pe termen lung. De aceea, o optiune inedita intr-o situatie neprevazuta, care evita procedeele bancare complicate, sunt creditele nebancare, precum cele oferite de Creditfix.

 Ce sunt creditele nebancare?

Creditele nebancare sunt practic imprumuturi banesti care nu se bazeaza pe sistemul bancar clasic, cu dobanzi mari si timpi de plata indelungati, ci pe imprumuturi mici si achitari intr-o scurta durata de timp. Un imprumut in bani care nu se produce prin intermediul unei banci poate avea parte de neincredere, insa nu e cazul Creditfix. Acestia ofera un credit rapid nebancar in siguranta pentru ca sunt o institutie financiara nebancara autorizata de Banca Nationala a Romaniei.

Fii la curent:  ConferinÅ£a #WebBiz - „Dezvoltarea afacerilor de succes în mediul online”

Aceste imprumuturi nebancare pot fi efectuate doar cu o copie a actului de identitate impreuna cu o copie dupa extrasul de cont al cardului bancar pentru luna precedenta, deci nu este necesara o documentatie elaborata si nici notiunile financiare sau elementele de birocratie nu intra in calcul.

Creditfix ofera imprumuturi nebancare rapide si returnare fara presiuni

Ceea ce Creditfix rezolva cel mai rapid sunt cererile de credite nebancare, intrucat la maximum 2 ore de la finalizarea aplicatiei de credit, banii sunt virati in contul ales de client. Interfata virtuala Creditfix face ca acest sistem de imprumut nebancar sa fie foarte simplu si usor de inteles de absolut oricine, cu sau fara notiuni elementare de economie, bazandu-se pe 2 parametri – valoarea creditului si timpul de achitare – si o notiune fixa, adica rata de dobanda de 1.2% pe zi.

Fii la curent:  Columbienii resping prin referendum pacea cu gherila Farc

Creditul maxim care se acorda in acest interval scurt de timp este de maximum 1000 RON, care pot fi returnati impreuna cu dobanda intr-un interval maxim de 35 de zile calendaristice. Asadar, creditul nebancar oferit de Creditfix este unul de criza, pentru situatii urgente, nu pentru investitii majore precum cumpararea unui imobil sau a unui autoturism. Acest imprumut nebancar este practic solutia pentru o nevoie rapida de bani in conditiile in care nu a venit inca ziua de salariu sau acesta nu este indeajuns intr-un anumit moment.

Fii la curent:  Fostul preÅŸedinte israelian Shimon Peres rămâne ”stabil, dar în stare gravă”

Despre Creditfix

apeleaza la credite nebancare

Creditfix este institutia financiara nebancara care ofera clientilor sai prin intermediu paginii online un credit nebancar rapid si simplu. Documentatia necesara pentru obtinerea acestui imprumut nebancar este minima, rata de dobanda este fixa, de 1.2% pe zi, indiferent de valoarea creditului, iar banii sunt introdusi in cont la maximum 2 ore de la efectuarea cererii.

 

Sistemul de creditare bancara este prea agresiv? Creditfix ofera imprumuturi rapide nebancare 5.00/5 din 1 vot[uri]

Related Posts