Decorațiunile pentru grădină

Vara și căldura pot fi și obositoare uneori, nu-i așa? După o zi grea la birou simți nevoia să te retragi într-un colț liniștit, chiar acasă la tine! Este perfect normal să vrei să îți încarci bateriile cât mai rapid și fără drumuri lungi.

Pentru ca relaxarea să fie perfectă, noi te sfătuim să îți amenajezi propria mini-grădină care să te ajute să scapi de oboseala zilnică. Nu ai nevoie decât de puțină imaginație pentru a găsi stilul care ți se potrivește și câteva accente de culoare pentru a aduce veselia pe terasa ta sau poate chiar pe balcon!

Fii la curent:  Workshop gratuit de creatie - Mirunette.ro! Locuri limitate!

În primul rând, semnalizează drumul către terasă, astfel încât să te determine să îl urmezi în fiecare seară. Pentru a face asta, te poți folosi de câteva lumânări sau suporturi pentru lumânări. Dar, la fel de bine, poți utiliza câteva ghivece colorate, de dimensiuni mai mici care să marcheze vizibil drumul.

Apoi, încearcă să îți alegi un mobilier de grădină potrivit! Cel mai important aspect la care ar trebui să te gândești este să fie cât mai practic – ușor de montat, ușor de strâns, să fie rabatabil pentru a-l putea depozita ușor în timpul sezonului rece. Îți recomandăm să folosești acccente de culoare cât mai vesele pentru mobiler pe care să le îndulcești cu textile pastelate.

Fii la curent:  Opreste efectele daunatoare ale razelor soalare prin rulouri exterioare

Dacă tot am ajuns la mobilier, nu uita să alegi și un accesoriu pentru masă! Te poți folosi de o lavandă artificială în ghiveci care să te bucure toată vara! Și, pentru că serile de vară sunt cele mai plăcute, trebuie să aduci măcar o lampă solară care să vegheze nopțile târzii. Aici avem câteva propuneri haioase de la Qdecor, magazinul online de accesorii și decorațiuni pentru casă și grădină: Fred, Wilma sau Scăpărici!

Fii la curent:  Premiera AirDeco.eu Plante aeriene care leviteaza

EÈ™ti deja cu gândul la relaxare? Perfect, ideile de mai sus le poÈ›i pune în practică rapid că să îți rămână mai mult timp să te bucuri de ele! O grădină…de vară îți dorim!

Acorda un vot