Plante de interior de pe Artagradinilor.ro: sunt in numar de peste 800!

plante de interior

Plante de interior care se pot comanda de pe magazinul online Artagradinilor.ro depasesc numarul de 800 si de aceea se potrivesc oricarei locuinte, oricarui spatiu comercial sau oricarui birou. Artagradinilor.ro devine, astfel, o intreaga gradina virtuala plina de plante de interior si de plante decorative care servesc interioarelor. Diversitatea este punctul cheie al acestui magazin online in ceea priveste adaugarea de verde si de culori in interior, si de generare de oxigen in aceste spatii.

Plantele de apartament pot fi crescute in ghiveci, indiferent de conditiile climatice. Oricum, in interior, temperaturile vor fi placute si, mai nou, arhitectura noilor spatii comerciale si de birouri, sau a apartamentelor din complexele rezidentiale, permite un iluminat natural suficient.

Plante de apartament din selectiile de pe Artagradinilor.ro : caracteristici si exemple

Plantele de apartament au un efect estetic greu de egalat, sunt sanatatea in forma verde si difera in marime, stil si complexitate. Arbustii si arborii ornamentali pot fi plantati in orice perioada a anului, si sunt mai usor de ingrijit fata de plantele care infloresc.

Fii la curent:  Ajutor! Cum decorez?!

 Cateva exemple de plante naturale de apartament, care ofera posibilitatea respirarii unui aer mai curat, sunt infatisate in ceea ce urmeaza:

plante pentru interior

  • Aechmea (blue rain, romero)
  • Aeschynantus (lobbianus, marmoratus )
  • Agave (colimana si geminiflora si inaequindens, cu 40 cm, 60 cm si 50 cm inaltime)
  • Plante Aglaonema (intre 35 cm si 70 cm)
  • Aloe (africana, arborescens, cosmo, marlothii, spider, somariensis)
  • Planta de apartament Ananas atriatus de 40 cm
  • Planta de interior de numita Anthurium andrianum
  • Scidapsus (intre 80 cm si 160 cm, asadar deja plante foarte mari)
Fii la curent:  Redare audio si monitorizare audio-video intr-un singur dispozitiv - Deva by Powersoft

Plantele naturale de interior (deci nu cele artificiale, decorative) inseamna mai mult decat plante de apartament; acestea sunt si palmieri naturali (de la 50 cm la 3-4 metri inaltime), plante de birou sau plante pentru spatii comerciale (Acacia, Annona, Aralia, Aralia si Bonsai – Araucaria)

Planta de interior de pe Artagradinilor.ro care nu necesita ingrijire: cea decorativa

planta interior

Artagradinilor.ro infatiseaza multe plante naturale in ghiveci Lechuza ( ghiveci cu un  sistem de irigare complex, ce elimina nevoia de udare deasa). Dar daca nu se doreste ingrijirea plantelor, atunci plantele artificiale sunt cele potrivite.

Aceste plante de interior care nu necesita nici udare nici ingrijire copiaza fidel realitatea: plantele artificiale seamana in totalitate arbustilor si arborilor reali, de aceea exista in ofertele de la ArtaGradinilor.ro si bambusi, si bonsai si palmieri, toti artificiali, dar si multe alte plante.

Fii la curent:  Traficul Bucurestean - un calvar la orele de varf

 Decorarea cu plante de interior reprezinta cea mai buna alegere estetica, iar daca plantele sunt vii si naturale, atunci efectul lor va fi unul resimtit in mod pozitiv intotdeauna. Daca sunt artificiale, pot impodobi orice spatiu in cel mai frumos mod cu putinta.

 Concept Garden este compania care detine si opereaza magazinul online de plante de apartament Artagradinilor.ro. Aceasta poate fi apelata la oricare dintre numerele 0733.607.352 sau 0743.605.158. De asemenea, poate fi contactata si prin e-mail, la adresa office@artagradinilor.ro.

Acorda un vot

Related Posts