Premiera AirDeco.eu Plante aeriene care leviteaza

Si plantele aeriene leviteaza, nu numai muntii din Avatar si boxele OM Audio. AirDeco.eu va prezinta in premiera si in exclusivitate un spectacol aerian inedit si magic, cu plante de aer care plutesc in aer.

Folosind principiul electromagnetic de levitatie, plantele aeriene plutesc si se rotesc in aer la cativa centimetri. In filmuletul de mai jos puteti vedea planta aeriana Tillandsia Xerographica prinzand aripi. Tillandsia Xerographica, supranumita si regina plantelor aeriene, este o planta aeriana de dimensiuni mari cu frunze verzi-argintii, cu aspect catifelat.

Fii la curent:  Sisteme de sunet: 3 oferte speciale de Craciun 2015!

Vezi VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=BVJR6Y0sLpc

Acest dispozitiv de levitatie va provoaca imaginatia si  va ofera o solutie inovatoare de design interior  plin de magie,  rafinament si stil. Frumusetea plantelor aeriene poate fi pusa si mai mult in valoare prin acest design aproape fara limite, clasic sau modern, contrastant ori natural, simplu sau complex. Isi poate gasi cu usurinta locul in decorarea spatiilor interioare si exterioare: acasa, la birou, in restaurante, ceainarii, receptii, cafenele si hoteluri.

AirDeco.eu Design si inspiratie creativa – Cadouri inedite si decoratiuni naturale cu plante aeriene – Air Plant Decor

Fii la curent:  Implantul cu silicon - la ce trebuie sa fii atenta?

 

Acorda un vot