Redare audio si monitorizare audio-video intr-un singur dispozitiv – Deva by Powersoft

DEVA este un dispozitiv multifunctional ideal pentru comunicare audio, entertainment sau monitorizare audio-video, ce poate fi amplasat in orice spatiu, indoor sau outdoor, fara sa necesite costuri de instalare. DEVA este un sistem multifunctional creat de Powersoft, liderul mondial in productia de amplificatoare audio.

Sistemul DEVA este capabil sa redea anunturi sau muzica, detecteaza miscarea, poate face in acelasi timp fotografii sau filma, toate intr-un singur dispozitiv. Se poate conecta prin fir sau wireless si este ideal atat in spatii deschise precum piete, stadioane, parcuri, muzee, puncte de interes turistic, gradini, parcari cat si in hoteluri, sali de conferinta, scoli, cladiri de birouri etc.

DEVA este echipat cu o multime de senzori precum: microfon, detector de prezenta, senzor de inclinare, de masurare a temperaturii/presiunii si accesorizat cu lumini LED, ceea ce faciliteaza economisirea spatiului, ingloband mai multe dispozitive in unul singur, sub o singura carcasa cu un design unic.

Fii la curent:  Testele de potabilitate

Cum poti folosi DEVA

Comunicare audio

Poti comunica prin transmisiuni presetate sau live. Deva te va informa pe tine si audienta ta prin intermediul tehnologiilor Bluetooth si GPS integrate si te va tine la curent cu serviciul sau de paging inclus.

Entertainment

Transmite sunetele clar si puternic in orice mediu cu ajutorul amplificatorului si difuzorului Powersoft. Creaza liste de redare si setari personalizate cu software-ul sau avansat pentru a distra audienta sau pentru a transmite informatii.
 
Monitorizare audio-video

Lasa dispozitivul Deva sa monitorizeze totul indiferent de conditiile meteo! Cu ajutorul tehnologiei wireless si a functiilor de supraveghere de inalta calitate, Deva te ajuta la mentinerea sigurantei – monitorizeaza si reda tot ceea ce se intampla intr-o anumita incinta.

Fii la curent:  Instalatii de stingere a incendiilor disponibile in stocul Pasinstal.ro

Sistemul DEVA este unic

Consum redus de energie

DEVA a fost gandit sa limiteze consumul de energie permitand folosirea sa neintrerupta prin alimentarea doar de la bateria interna reincarcabila. Mai mult decat atat, dispozitivul permite atasarea unui panou solar, care sa ii asigure energia necesara pentru functionare.

Design inovativ

Cu un design minimalist, carcasa DEVA inglobeaza toti senzorii de miscare, microfon etc, fiind special conceputa pentru a proteja circuitele interne de factorii de mediu (temperatura, radiatii, umiditate si praf), facand din el solutia ideala pentru aplicatii in aer liber.

Fii la curent:  Femeile aleg chiar si husele de telefon in functie de tendinte

Comunicare wireless

Ceea ce este cu adevarat revolutionar este faptul ca DEVA se poate conecta la un dispozitiv de control, cum ar fi o tableta sau smartphone, ori la un PC conectat la retea in mai multe moduri, asigurand astfel comunicarea bidirectionala in timp real.Acesta este capabil sa faca mai multe actiuni in acelasi timp precum sa detecteze miscarea, sa faca fotografii si redea muzica sau sunete . Astfel, un moment particular poate deveni o imagine inregistrata in memorie, ulterior putand fi folosita in diferite scopuri.

DEVA, este disponibil exclusiv in Romania prin AudioVision Store, distribuitor unic Powersoft.
AudioVision Store. Turning your vision into entertainment.

Acorda un vot