Saltele: tendințe pentru 2016

De la saltelele cu memorie la suprasaltele: călătorie spre descoperirea celor 5 tendințe pentru 2016

An nou, saltea nouă? Răspunsul este, fără îndoială, da. Acest lucru și pentru că ianuarie este luna când ne luăm rămas bun de la trecut și urăm bun venit noului, reînnoind obiceiurile în favoarea unei stări de mai bine.

Dacă și Dvs. sunteți pe punctul de a vă schimba salteaua, vă invităm să descoperiți, alături de noi, care vor fi cele cinci tendințe de urmat pentru anul următor.

1) Saltele Memory cu Gel: odihna de calitate se cunoaște după temperatură

Astăzi, odihna de calitate nu mai este un miraj, datorită noilor tehnologii care conferă confort optim, noapte de noapte. Dar ce înseamnă un somn confortabil? Înseamnă, în primul rând, să ne odihnim pe o saltea nici prea dură, nici prea moale. Apoi, mai înseamnă să nu ne fie nici prea cald, nici prea frig, atunci când ne aflăm în brațele lui Morfeus.

Fii la curent:  Sticla colorata Lacobel oferita de securitinternational.ro

Tocmai din acest motiv, între materialele despre care vom auzi vorbindu-se cel mai mult în 2016, se află spuma V-Gel Memory și spuma Thermogel Memory, care permit un control fără precedent al termperaturii. Spuma V_GEL are, de fapt, proprietăți de răcorire, în timp ce spuma Thermogel are proprietăți de reglare a temperaturii, și anume, absoarbe și cedează căldura corpului, în funcție de etapa somnului și de diversele necesități. Rezultatul? O odihnă mereu de calitate și la temperatură potrivită.

2) Saltele cu structură mixtă : multiple beneficii, un singur produs

Toate beneficiile a două structuri diferite într-un singur produs: aceasta este cea de-a doua tendință pentru 2016, care nu trebuie subestimată. O tendință perfect susținută de produsele Mix Series, și anume, toate acele saltele cu structură mixtă (exemplu: arcuri împachetate + Memory, Memory + gel sau Aquacell + Memory), care fac ca produsul să fie ideal pentru mai mult de o cerință.

Un exemplu este salteaua Feel, care este alcătuită din arcuri împachetate, spumă Memory cu gel și stratul special Aquacell Airflow. Trei structuri diferite pentru o odihnă de calitate, prospețime și foarte transpirantă.

Fii la curent:  Originea vitraliilor

3) Redescoperirea arcurilor împachetate

O altă tendință pentru noul an este revenirea arcurilor împachetate, dar în noile versiuni moderne. Așa cum este cazul saltelei Regal care, datorită celor două tipuri de arcuri de înălțimi diferite, este confortabilă ca un topper moale și, în același timp, stabilă și fermă ca saltele de odinioară.

În cele din urmă, un alt exemplu al acestei tendințe este reprezentat de sistemele HC Memory. În acest caz, sistemele de suspensie cu arcuri împachetate tradiționale (800 arcuri și 1600 arcuri) se combină cu straturi de spumă Ecomemory de grosime superioară, oferindu-ne o senzație de confort deplin și o odihnă fără egal.

4) Noi prezentări saltele in Aquacell

Portanță optimă pentru un somn mereu de calitate și maximă capacitate transpirantă, pentru o odihnă mereu plăcută: acestea sunt caracteristicile principale ale noilor tipuri de spumă Aquacell.

Fii la curent:  Modele ingenioase de gratare de gradina

Un exemplu este Levanto, saltea din Aquacell AirFlow, care utilizează ca straturi de suport spumă Aquacell de densitate și portanță superioară și conferă un contact confortabil și proaspăt, ideal pentru orice cerință.

5) Suprasaltea design, pentru a oferi saltelei tale noi caracteristici

Există huse pentru telefoane celulare, pentru tablete și chiar pentru mașini de cafea. Putea să lipsească o suprasaltea? Putea lipsi un produs capabil nu doar să reînnoiască estetica saltelei, ci și să confere patului nostru noi performanțe și carcateristici?

Suprasalteaua D-TECH design Pininfarina, spre exemplu, combină spuma Memory Thermogel cu o țesătură inovatoare (Bioceramic Silversave) și un strat de umplutură de ultimă generație (Ceramic SilverFill).

Rezultatul este un produs care asigură cel mai bun control al temperaturii și crește eficacitatea regenerării celulare atunci când dormim. Husa este de fapt “activă”, mai precis, urmărește temperatura pe parcursul diverselor etape ale somnului, absorbind și cedând căldură corpului, în funcție de necesități.

 

Acorda un vot