Sticla colorata Lacobel oferita de securitinternational.ro

Spre deosebire de alte materiale, sticla este materialul cu cea mai mare eleganta si ofera un grad al usurintei de intretinere sporit. Tocmai de aceea multe firme de specialitate, printre care si Securit International, au inceput sa ofere doritorilor optiuni de pacare cu sticla colorata Lacobel in diferite culori si nuante. Ceea ce este bine de stiut despre culorile pe care producatorii din domeniu le ofera este faptul ca nuantele fac parte din paleta de culori RAL. Spre deosebire de alte standarde si palete cromatice, RAL ofera un numar destul de mare de variatii pentru aceeasi culoare de baza, insa, daca doriti sa printati pe sticla modele full-color sau cu nuante din tot spectrul cromatic trebuie sa va consultati cu specialistii din domeniu.

Folositi sticla colorata Lacobel pentru placari decorative ale peretilor dar si pentru elementele de mobilier

Sticla colorata Lacobel este excelenta pentru placari ale peretilor, elementelor de mobilier din bucatarii sau bai, sau pentru orice alta aplicatie de design interior unde se poate folosi aceasta solutie de placare. Procesul prin care sticlei i se ofera nuanta se axeaza in principiu pe doua ramuri. Prima modalitate de vopsire estea cea din timpul procesului de productie.

Fii la curent:  Amenajari: Tot ce trebuie sa stii despre stilul de design interior INDUSTRIAL

Inainte ca sticla topita sa fie procesata in folii de geam sau alte forme, in amestecul de nisip de silicat se toarna diferite substante cu rol de pigmentare. In functie de tipul agentului, sticla vopsita poate fi translucida, sau opaca.  Dupa amestecarea omogena a sticlei topite cu agentul de pigmentare, sticla este procesata in formele dorite. Datorita amestecului de pigmenti, se pot obtine nenumarate nuante si culori, acest proces permitand mult mai multe culori decat paleta cromatica RAL.

Fii la curent:  DecoraÈ›iunile pentru grădină

Al doilea tip de vopsire a sticlei este cel executat la rece. Este considerat a fi un proces la rece, desi pentru a obtine un rezultet cat mai bun, cu un strat uniform de vopsea, sticla este incalzita inainte de a se incepe procesul de aplicare a stratului de vopse ceramica. Pentru aceasta se folosesc cerneluri pe baza ceramica ce datorita compozitiei lor, dar si a temperaturii suprafetei de sticla, aceasta adera la intinderea sticlei. Acesta este si modul prin care sticla colorata Lacobel este obtinuta. Evident, pentru a obtine cele mai perfecte nuante sunt folosite lacuri si vopseluri speciale.

Va oferim sticla colorata Lacobel de cea mai buna calitate la preturi imbatabile

Datorita proprietatilor sale, sticla colorata Lacobel este pretabila atat pentru placarea in scop decorativ, asa dupa cum mentionam mai sus, dar si pentru pardoseli de sticla. Acestea din urma pot oferi un aspect unic si elegant biroului sau camerei.

Fii la curent:  Ultimele trend-uri in materie de home design

Deoarece utilizarea sticlei vopsite, devine un curent din ce in ce mai popular printre designerii de interioare, ea devine odata cu timpul mult mai accesibila decat era in trecut. Asta si datorita faptului ca tehnologiile de productie pentru sticla colorata Lacobel sunt foarte performante, oferind o calitate a procesului extrem de buna, chiar daca vorbim despre o productie in masa a foilor din sticla colorata Lacobel.

Asadar, pentru designerii dar si clientii care doresc sa aleaga o modalitate plina de eleganta si culoare, Securit International va sta la dispozitie prin intermediul siteului www.SecuritInternational.ro cu cele mai vi si variate nuante pentru sticla colorata Lacobel. Va asteptam!

Acorda un vot