Terasele piscinelor

Piscinele exterioare, in general, necesita o anumita forma de terasa chiar in imediata apropiere, pentru a putea oferi inotatorilor un spatiu in care sa se relaxeze la soare sau pentru a le oferi celor mari un loc de unde sa ii poata supraveghea pe cei mici in cazul in care se balacesc in apa. O terasa langa piscina ofera si o tranzitie naturala catre zona de verdeata a gradinii.

In timp ce unii proprietari prefera aceste borduri piscine sa fie din lemn, multi aleg sa foloseasca piatra piscina sau beton, caramida, pavele. Aceste materiale rezista mai bine la efectele apei pline de clor sau la alte substante chimice, spre deosebire de lemn. La www.dalepietra.ro gasiti o gama variata de materiale din care puteti construi micul spatiu de relaxare.

Fii la curent:  Saltele: tendinÈ›e pentru 2016

In mod ideal, terasa piscinei ar trebui inclusa inca de la inceput in planul de design al piscinei, folosindu-se acelasi stil si aceleasi materiale ca si la bazin. Desi este ideal sa se foloseasca aceleasi materiale, totusi trebuie acordata o mare atentie sigurantei oamenilor care vor folosi acel spatiu, astfel incat sunt recomandate materialele ce au o suprafata anti-alunecare, pentru o preveni accidentele celor care vor merge in picioarele goale. Pavajul trebui de asemenea sa se mentina rece, pentru a evita arderea picioarelor sensibile, mai ales daca nu este un spatiu umbrit.

Fii la curent:  Vara nu ai timp de targuiala! Pana pe 19 iulie reducere la TOATE benzile cu LED!

Atentie si la mobilierul folosit pentru terasa. In timp ce majoritatea mobilierului pentru exterior este rezistent la intemperii, orice tapiterie trebuie sa supravietuiasca corpurilor ude si stropirii cu apa din piscina. O alegere mai buna ar fi mobilierul din metal sau cel care se poate plia.

Fii la curent:  Modele ingenioase de gratare de gradina

Sursa: http://articole.masterseo.ro/terasele-piscinelor/

 

Acorda un vot