Vara nu ai timp de targuiala! Pana pe 19 iulie reducere la TOATE benzile cu LED!

Inainte de a incepe amenjarile programate pentru aceasta vara, trebuie sa stii ca ai variante elegante si mult mai economice pentru corpurile si sursele clasice de iluminat. Una din acestea este banda LED. Dar ce este si cum se utilizeaza aceasta?

Este bine stiut faptul ca atmosfera unei locuinte este in mare parte determinata de tipul potrivit de iluminat. Benzile LED constituie o sursa de iluminat secundara ce poate adauga accente de culoare incaperilor si poate schimba atmosfera unei locuinte in functie de ocazie.

Benzile LED reprezinta de asemenea o metoda moderna de iluminat din ce in ce mai utilizata in lume. Arhitectii si proiectantii de iluminat folosesc acum in mod curent benzile LED in proiecte rezidentiale, comerciale si industriale. Aceasta se datoreaza eficientei, optiunilor de culori, luminozitatii si usurintei in instalare a benzilor cu LED. Un proprietar de locuinta poate acum sa proiecteze precum un profesionist cu un kit complet de iluminat si 1-2 ore disponibile.

Fii la curent:  Benzile cu led pentru exterior si interior - solutia de iluminare care iti ofera multiple economii

Ca si in cazul altor produse, diversitatea benzilor LED este una covarsitoare si va poate fi dificil sa alegeti varianta optima. Sunt insa 4 aspecte la care va recomandam sa fiti atenti ca sa faceti alegerea cea mai potrivita:

  1.     numarul de led-uri si distanta dintre ele: cu cat numarul led-urilor pe metru este mai mare, cu atat banda de LED are o calitate mai buna. De ce se intampla acest lucru? Distanta prea mare dintre LED-uri afecteaza luminozitatea si creeaza un con de lumina inestetic.
  2.     dimensiunea conductorului: banda conductoare conecteaza toate led-urile intre ele si este utilizata pentru a trimite curentul catre fiecare LED in parte. Acest conductor este facut din cupru, fiind unul din materialele cele mai scumpe din alcatuirea unei benzi. Cautati benzi LED care au fasii conductoare  de dimensiuni mai mari, care sunt mai groase deoarece acestea sunt mai rezistente.
  3.     rezistori: Cautati benzi LED cu rezistori de dimensiuni mai mari. Acestia asigura o durata de viata mai lunga si o luminozitate mai buna.
  4.     invelis: Asigurati-va ca LED-urile nu sunt expuse si ca invelisul este intact, fara crapaturi si nu emana niciun miros. De asemenea, fiti atenti ca benzile LED de exterior sa aiba protectie la umiditate.
Fii la curent:  Alternativă la depozitele bancare. InvestiÅ£ia care îţi garantează un randament anual de 6-9%

 

Efecte de iluminat ale benzilor cu LED

  •     Lumina de la LED-uri este difuza si nu are efect de orbire. Montate pe plafoane sau plinte, benzile LED furnizeaza o lumina calda care nu genereaza umbre si astfel este distribuita perfect in incapere.
  •     Benzile LED fac incaperile sa para mai spatioase – montate pe pereti sau pe pervaz, pe tocurile ferestrelor sau pe plafoane suspendate, acestea creeaza o atmosfera calda, placuta.
  •     Benzile LED de exterior subliniaza formele sau geometria spatiului in care se monteaza.
Fii la curent:  Alege banda cu leduri pentru un iluminat economic

Citeste si vezi mai multe AICI.

Acorda un vot

Related Posts