Capcanele din retetele pentru prajituri

Torturi la comanda

Randurile ce urmeaza sunt destinate preventiei si ar fi bine ca oricine doreste sa se apuce de facut prajituri acasa, sa le citeasca. Pentru cei care doresc totul de-a gata, una dintre cele mai bune cofetarii din Bucuresti, primeste comenzi online de torturi cu poza, torturi de eveniment, prajituri si fursecuri de casa si cate si mai cate dulcegarii.

Unul dintre motivele principale pentru care prajiturile esueaza uneori, este reteta in sine. S-ar putea sa fie gresita sau pur si simplu prea vaga pentru un incepator. Sunt retete care nu mentioneaza niciodata detalii despre dimensiunile tavii sau temperatura cuptorului. Intotdeauna, cand cititi o noua reteta, ar trebui sa aveti suspiciuni, mai ales daca nu ofera toate informatiile necesare. Dar, daca este exacta, atunci urmati-o cu precizie si rezultatul va fi cel asteptat.

Fii la curent:  Un tort de nunta cu suflet va incununa cea mai frumoasa zi din voastra. Apelati la Cristine.ro pentru un dulce de poveste!

Din pacate cuptoarele variaza, astfel incat timpii de gatit specificati in retete pot fi doar aproximativi. De fapt, se poate intampla sa preparati aceeasi prajitura, in acelasi cuptor, doar ca timpul sa fie, de fiecare data, diferit. Este foarte important ca in momentul coacerii, cuptorul sa fie lasat in pace. E dificil si veti dori sa controlati totul, insa daca usa cuptorului este deschisa, rezultatul va fi compromis. In cazul noilor cuptoare, optiunea de ventilare uniformizeaza temperatura din interiorul cuptorului, astfel incat, nu conteaza pozitionarea tavii. Un alt aspect important este acela ca temperatura din interiorul cuptoarelor cu ventilator este mai mare, deci o puteti scadea cu aproximativ 10 grade sau puteti reduce timpul de coacere.

Fii la curent:  Interdictii la ridicarea dronelor in Romania

Blaturile cu fructe necesita o proportie mai mare de faina!

O alta problema sunt retetele al caror blat contin fructe. Aceasta inseamna ca amestecul este prea lichid pentru a tine fructele. Blaturile cu fructe necesita o proportie mai mare de faina pentru a mentine fructele la suprafata. Atat cantitatea de fructe, cat si a zaharului, pot fi cauza scufundarii acestora sau a lipsei de crestere a blatului.

Fii la curent:  Cum sa gasim timp pentru citit?

Mai presus de toate, nu descurajati! Incercati noi retete de fiecare data cand aveti dispozitie pentru asta, in restul situatiilor, accesati https://etorturi.ro/ si comandati tot ce doriti in materie de dulciuri!

Acorda un vot

Related Posts