Carti cu activitati pentru cei mici

Cumparam Carti din toate domeniile

Vizionarea sau citirea unei carti este buna, dar cand aceasta activitate devine un joc, este chiar mai buna! Cartile cu activitati sunt, de asemenea, perfecte pentru copiii care se plictisesc in timpul calatoriilor cu masina sau in zilele ploioase. Partea distractiva consta in faptul ca acestea permit copilului sa participe activ la citire. In plus, acestea reprezinta o modalitate buna de a starni interesul unui copil pentru carte si lectura, in general.

Pentru ca un copil sa fie interesat de o carte sau de un joc din carte, cel mai bine ar fi sa i se ofere o carte adaptata dezvoltarii sale. De exemplu, o carte cu activitati dificile poate descuraja un copil de 2 ani, insa una cu animale sau cu texturi l-ar putea atrage. La varste fragede se preteaza cartile cu sunete, clapete, fermoare, mai bine zis cartile senzoriale, care ajuta copilul sa inrteprinda activitati din viata reala, insa adaptat nivelului sau de intelegere. La inceput ar putea arata interes fotografiilor, sau doar anumitor elemente ce compun activitatea, insa pe masura expunerii lui unei astfel de carti, va sti cum sa rezolve fiecare sarcina, lucru care ii va da satisfactie.

Fii la curent:  O calatorie in lumea cartilor

Nu este deloc greu sa transformati o carte obisnuita intr-o carte de activitati. Copilului i se poate cere sa gaseasca un animal printre fotografiile prezentate in carte, sa denumeasca culori sau chiar sa caute prin casa obiecte pe care le vizualizeaza in carte.

Fii la curent:  Florile de Craciun de la Orasul Florilor – buchete cu un strop de magie

Cumpar carti in Bucuresti – www.anticariat-carti.com

Bibliotecile si librariile sunt bine dotate in acest sens, rafturile fiind pline de carti, jocuri si activitati captivante adaptate fiecarei varste. Daca ati investit in acest sens, poate ar fi timpul sa recuperati o parte din bani prin vanzarea cartilor pe care le detineti si nu le mai folositi. Acest lucru este acum posibil cu ajutorul unui anticariat pentru care cumpar carti in Bucuresti  in vederea asigurarii stocurilor. Accesati http://www.anticariat-carti.com/ si urmati procedura de vanzare oferita acolo. Cumparam carti din toate domeniile, asa ca daca aveti si alte titluri in afara de cele pentru copii, sunteti clientul nostru perfect!

Fii la curent:  EMMA SHAPPLIN, soprana cu voce angelica, concerteaza la Sala Palatului din Bucuresti
Acorda un vot

Related Posts