Cum sa gasim timp pentru citit?

Printre Carti

Blogurile sunt minunate si puteti obtine informatii adevarate si valoroase din postarile pasionatilor din diferite domenii. Sunt usor de accesat si au tendinta de a atrage atentia asupra unor sfaturi practice si usor de implementat. Cartile pot completa blogurile cu putere, nu renuntati la ele!

Este evident, o carte permite unui cititor sa exploreze pe deplin o anumita tema sau teorie, insa o postare scurta nu conduce spre prea multa profunzime. Cartile pot ajuta sa faceti o schimbare a modului in care vedeti lucrurile sau sa intensificati procesul de gandire. Cu toate aceste beneficii reale ale cititului, totusi, cand sa o facem cand totul in jur o ia la goana?

Fii la curent:  Alexandru Ciucurencu omagiat de AraArt la aproape un secol de când È™i-a început ucenicia

Cei mai multi dintre noi petrecem o mare parte a zilei in fata computerului si este evident de ce preferam sa citim ceva online. Cartile sunt mai complicate. Trebuie cumparate, citite, depozitate, intretinute si toate aceste activitati iau timp. Cel mai bun mod de a ne face timp este, pur si simplu sa ne lasam purtati de valul unei carti. Odata ce ne-a captivat nu mai tinem cont de timp, apoi facem o rutina din citit si lucrurile se aseaza cumva in favoarea noastra.

Fii la curent:  Printre Carti e alta lume!

Inceputul zilei este un moment important care da tonul intregii zile. Putem incepe ziua citind ceva motivational, care sa ne faca sa iesim din casa cu zambetul pe buze si inima plina de drag de viata.

Cititul la pranz este o oaza de odihna pentru ochii obositi de atata lumina albastra. O jumatate de ora de deconectare fac bine trupului si sufletului, plus ca o calatorie intr-o alta lume, cea prezentata de carti, este intotdeauna motiv de bucurie.

Citirea catorva pagini la finalul zilei de lucru dau startul unei seri reusite. Aceasta activitate va desprinde din iuresul muncii, va relaxeaza si va da energie pentru familie, prieteni, discutii sau petreceri.

Fii la curent:  Preambul pentru licitaÈ›ia AraArt numărul 27: reîntâlnirea a două jumătăți dintr-o lucrare semnată de Nicolae Tonitza

PrintreCarti.ro – anticariat din Bucuresti

logo_printrecarti

Daca va intrebati de unde sa procurati carti cu titluri noi sau vechi si la un pret bun, accesati http://www.printrecarti.ro/ si veti descoperi un anticariat din Bucuresti, plin cu titluri interesante. Poate e ciudat conceptul de anticariat online, insa folosirea lui salveaza mult timp pe care l-ati petrece intr-unul fizic. Fiecare minut castigat poate fi folosit pentru lecturat!

Acorda un vot

Related Posts