Printre Carti e alta lume!

Anticariat Bucuresti

De ce sa iubesti cartile? Pentru ca … de ce sa nu o faci? Cartile sunt unica magie portabila spunea Stephen King, iar iubitorii de carte traiesc unde vor, cum vor, cand vor. Tinand in mana o adunatura de foi tiparite cu cerneala, oricine are putere de a colinda alte lumi, de a gusta cate ceva din fiecare cultura si de a experimenta diverse stari. Nu este nimic mai magic decat asta.

Majoritatea oamenilor cred ca lectura este o pasiune si este bine sa creada asta, insa cine intelege iubirea de carti, intelege ca nu este doar o pasiune. Numai un cititor adevarat stie cum este sa traiasca intr-un univers paralel, tesut de povesti, dar si de realitate. Calitatea acestuia consta in faptul ca stie sa se bucure din plin de ambele lumi. O alta conceptie gresita despre carti si lectura este ca, iubitorii de citit sunt niste tocilari care nu si-au gasit implinirea in realitate. Multi insa, prefera sa intalneasca viitorul partener intr-o biblioteca sau librarie, decat intr-un club.

Fii la curent:  Doar magie

Singurul dezavantaj al cititului este faptul ca cititorul devine prea atasat de personaje, poate putin prea mult. Citind aflati despre vietile diferitilor protagonisti, ii cunoasteti, traiti alaturi de ei, iar ei incep sa prinda viata in cititor, in mintea acestuia. Intr-o zi veti intoarce ultima pagina si atat, nu veti mai sti ce se intampla cu ele, nu veti sti cat de fericite sau triste sunt toate personajele care au condimentat actiuna. Finalizarea unei carti este ca si cum ai pierde pe cineva drag si iubit. Asta e singurul dezavantaj al cartilor!

Fii la curent:  Alexandru Ciucurencu omagiat de AraArt la aproape un secol de când și-a început ucenicia

Noi titluri si personaje puteti gasi usor si ieftin la Printre Carti, o librarie online ce detine aproape 9000 de titluri. Cu atat de multe variante este aproape imposibil sa nu gasiti ceva care sa va poarte gandurile departe, sa va rascoleasca amintiri, sa va rastoarne prejudecatile, sa va strecoare indoieli si, in cele din urma, sa gasiti fericirea. Verificati daca titlurile care va intereseaza sunt disponibile accesand www.printrecarti.ro.

Fii la curent:  Portretistica
Acorda un vot

Related Posts