Acordarea despagubirilor pentru daune neeconomice

Despagubiri pentru vatamari

Actiunile cuiva au dus la un accident care s-a sfarsit cu traume si rani. Odata cu cheltuielile de spitalizare si costurile de reparare a autovehiculului, este posibil sa aveti dreptul la despagubiri pentru suferintele avute ca urmare a neplacutului incident. Cu toate acestea, suma pe care o puteti recupera poate varia foarte mult in functie de circumstantele in care a avut loc accidentul.

In multe situatii, daunele care rezulta dintr-un proces de prejudiciu sunt separate in doua categorii: daune speciale si daune generale. Raspunderea speciala reprezinta daune asociate cu vatamari economice specifice, cum ar fi pierderea salariilor din cauza incapacitatii de munca, deteriorarea vehiculului sau altor bunuri si cheltuieli medicale. In schimb, daunele generale acopera daune neeconomice, cum ar fi durerea si suferinta, pierderea reputatiei, pierderea vietii sociale, stres emotional.

Fii la curent:  😀 Asigurarea privata de sanatate poate creste productivitatea angajatilor

Daunele bunurilor sau facturile medicale sunt usor de evaluat si pot fi usor dovedite prin facturi. Dificultatile si suferintele provocate de accidentele auto ofera, prin comparatie, foarte putine dovezi externe care pot permite unei persoane sa evalueze cata durere a indurat sau cat a suferit din punct de vedere emotional sau care ar fi compensarea adecvata pentru aceste situatii. Toate aceste pot fi extrem de subiective. Doua persoane care au trecut prin aceeasi situatie pot trai si experimenta traumele foarte diferit. Acest lucru face ca stabilirea de standarde sau linii directoare pentru durerea si suferinta accidentului auto sa fie dificila sau imposibila.

Fii la curent:  Credit Fix iti acorda un credit IFN doar cu buletinul. Returnati suma imprumutata abia dupa 35 de zile

Despagubiri materiale pentru accidente | DespagubiriPentruVatamari.ro

Lipsa unui standard obiectiv pentru stabilirea durerii cauzate de accidentele auto si a daunelor suferite inseamna ca asistenta juridica poate fi foarte subiectiva in ceea ce priveste valoarea compensatiilor. Un avocat cu experienta sau o echipa precum cea de la despagubiri pentru vatamari, vor cunoaste situatiile in care pot cere mai mult sau alte detalii despre asigurator, informatii nepretuite pentru victime. Accesati http://www.despagubiripentruvatamari.ro/ pentru o evaluare a situatiei in care va aflati, iar obtinerea de despagubiri materiale pentru accidente va fi garantata!

Fii la curent:  TeAsiguri.ro si MOL lanseaza Programul de beneficii in asigurari
Acorda un vot