Alegeti confortul oferit de inchirierea unei masini in Bucuresti

Inchirieri Auto Bucuresti

Persoanele care nu sunt familiarizate cu capitala si nici cu mijloacele de transport in comun de aici pot gasi experienta circularii cu autobuzele si tramvaiele destul de greoaie. Asadar, este de preferat ca acestea sa opteze pentru serviciile unei companii de inchirieri auto Bucuresti!

Confortul propriu conteaza

In primul rand, oamenii merita sa circule comod si confortabil, fara a se preocupa ca vor sta intr-un autobuz plin, lipiti de alte persoane. Utilizarea unei masini ajuta pe oricine sa aiba parte de o calatorie intima, pe parcursul careia discutiile la telefon sau cu ceilalti pasageri nu sunt conditionate de absolut nimic.

Fii la curent:  Ce sa nu faci cu masina iarna. 5 sfaturi de bun-simt

Rapiditate si siguranta

Cei care opteaza pentru o masina de la o companie de tipul rent a car Bucuresti pot intotdeauna sa ajunga mult mai repede la destinatie, evitand asteptarea dupa autobuz sau tramvai, dar si oprirea in fiecare statie. Astfel, oamenii pot conduce linistiti, in ritmul propriu, conform rutei indicate de Waze, o aplicatie online, ce poate fi utilizata pe telefonul mobil sau conform rutei de pe GPS. In plus, toate autoturismele din parcul companiei sunt verificate in permanenta si sunt intr-o stare perfecta de functionare! Mai mult, ele au asigurarea la zi, dar si rovigneta platita, astfel incat soferii nu mai trebuie sa-si faca griji in aceste privinte!

Fii la curent:  Transport de lux pentru clienti corporate – cand este necesar?

Preturi convenabile

Pe site-ul https://inchirieri-masini.ro/, in dreptul fiecarei masini exista indicat pretul per zi, iar la final, cand clientii trag linie, vor constata ca este mult mai convenabil sa opteze pentru aceasta solutie, decat sa cumpere zi de zi bilete de tramvai, autobuz sau metrou! Mai mult, firma ofera periodic discount-uri si reduceri la anumite autoturisme, in functie de numarul de zile in care clientii au nevoie de acestea!

Fii la curent:  Cele mai bune masini noi pentru iarna

Cum se pot face rezervarile?

Conform site-ului precizat mai sus, rezervarile se pot face telefonic, la numarul 0762.135.800 oricand, indiferent de ora sau direct pe site, prin completarea formularului online. De asemenea, cei interesati pot trimite si un mesaj la adresa de email office@inchirieri-masini.ro, daca le este mai comod asa. Astfel, oricine poate beneficia de masina pe care si-o doreste intr-o anumita perioada!

Acorda un vot

Related Posts