Alfa Motors ofera servicii impecabile pentru ITP Militari

ITP Militari

Proprietarii de autovehicule stiu foarte bine care sunt costurile de intretinere ale unei masini fapt pentru care sunt in permanenta in cautarea celor mai bune oferte. De la anvelopele potrivite fiecarui sezon si pana la reviziile efectuate la timp, toate acestea costa destul de mult si pot pune reale probleme celor care dispun de un buget limitat.

La fiecare 2 ani, masinile trebuie sa treaca de o inspectie tehnica periodica Bucuresti pentru a primi un certificat conform caruia se afla in conditii bune si nu prezinta semne majore de uzura astfel incat sa poata puna in pericol viata participantilor la trafic.

Potrivit www.alfaitp.ro conducerea unui autoturism pe drumurile publice care nu dispune de o inspectie tehnica la zi se pedepseste cu o amenda de pana la 700 lei ceea ce poate reprezenta un adevarat dezavantaj pentru soferi.

Exista nenumarate statii ITP in Bucuresti care ofera unele dintre cele mai bune servicii la preturi fara egal pe piata. O alegere inspirata o reprezinta statia ITP Militari care dispune de un personal profesionist si competent capabil sa verifice intr-un mod temeinic fiecare masina in parte.

Orice mica defectiune trebuie remediata altfel avizul de circulatie nu va fi eliberat.

Soferii nu trebuie sa uite sa se prezinte impreuna cu documentele masinii, dar si cu asigurarea RCA valabila. In plus, buletinul soferului este indispensabil pentru intocmirea dosarului. Este important de precizat faptul ca proprietarul masinii nu trebuie sa se prezinte personal, ci poate trimite orice persoana pentru rezolvarea unei astfel de sarcini.

Unitatea de fata este una autorizata RAR astfel incat soferii se pot prezenta fara nici cea mai mica problema. In plus, serviciile puse la dispozitie sunt unele dintre cele mai variate si se adreseaza atat autovehiculelor de oras, cat si autoutilitarelor, remorcilor, rulotelor sau autoturismelor 4×4.

Preturile difera in functie de fiecare masina in parte si pornesc de la 100 lei pentru masinile mici pe benzina. Costurile incep sa creasca pe masura ce capacitatea autoturismului este mai mare. Cei interesati pot accesa site-ul online si pot consulta lista de preturi afisata si in felul acesta isi pot face o idee generala asupra bugetului pe care trebuie sa il aiba pregatit.


Related Posts