Bagajul și călătoria cu avionul

parcarea privata la aeroport Otopeni

Cu toții cunoaștem cât de mare este tentația de a ne transfera tot șifonierul în geamantan, atunci când avem în față perspectiva unei vacanțe la distanță și cât de mult regretăm, la întoarcere, că nu am procedat mai minimalist. Kilogramele în plus din cală se vor regăsi dureros în costuri suplimentare și în efortul fizic de a le căra, apoi, peste tot. Iată câteva idei care te pot ajuta să eficientizezi problema bagajelor.

Pentru avion, ca bagaj de mână, alege o geantă, rucsac sau troller cât mai bine compartimentat, cu buzunare interioare și exterioare, care te vor ajuta să organizezi mai bine conținutul. Ține la îndemână biletul de avion și pașaportul. Separat, într-un compartiment, electronicele pe care le vei prezenta la control și punguța transparentă cu toate produsele cosmetice sau lichide pe care le ai la tine. Asigură-te că ai, în caz de întârziere, cărți sau mp3player, ce vor face timpul scurs mult mai suportabil.

Pentru cală, informează-te din timp care este greutatea maximă admisă și la ce costuri suplimentare te poți aștepta în cazul depășirii ei. Deoarece hainele reprezintă, majoritar, conținutul unui bagaj de călătorie, cea mai bună strategie este să îți gândești de acasă câteva ținute, în funcție de ocaziile pe care le anticipezi. Alege haine versatile, care, recombinate, pot fi adaptate mai multor evenimente. Nu uita de tehnica rulării lor, mai degrabă decât a împăturirii clasice, pentru maximum de optimizare a locului ocupat în geamantan. Pentru punguța cu cosmetice, reține că toate lichidele nu trebuie să depășească cantitatea de 1 litru, iar la bagajul de mână sunt interzise lichidele care depășesc 100 de mililitri. Atenție și la trusa cu medicamentele de bază. În cazul în care trebuie să urmezi un tratament îndelungat, verifică, informându-te în prealabil, dacă tipul de medicament pe care îl vei avea asupra ta este permis.

Parcare privata aeroport Otopeni la cele mai bune preturi doar pe park4fly.ro

Dacă, odată ajuns la aeroport, realizezi că ai luat mult prea multe bagaje, de unele dintre ele putându-te dispensa, nu uita că le poți lăsa, în condiții de securitate garantată, în portbagajul mașinii parcate într-o parcare termen pe lung la aeroport Bucuresti, cum este și parcarea privata la aeroport Otopeni, serviciu asigurat de cei de la Park4fly (https://park4fly.ro).


Related Posts