Beneficiile detailing-ului auto

Detailing auto in Bucuresti

O curatare traditionala a masinii este mult diferita fata de detailing-ul auto, iar cand doriti sa apelati la unul din cele doua servicii este important sa intelegeti diferentele dintre cele doua. Detailing-ul este o reconditionare drastica a interiorului vehiculelor, inclusiv curatarea profunda exterioara, punandu-se accent pe indepartarea petelor, a murdariei si zgarieturilor. O spalare auto este, in general, rapida, insa procesul de detailing poate dura ore, nu minute.

Detailing-ul auto va poate ajuta sa economisiti timp si bani si va aduce masina in cea mai buna stare. In acest fel masina poate fi mentinuta in stare perfecta, aproape ca noua. Mentinerea masinii in stare buna va va ajuta sa cresteti valoarea masinii. Acest lucru este valabil in special pentru masinile mai vechi sau clasice, mai ales daca doriti ca in viitorul apropiat sa vindeti masina. Diferenta consta in faptul ca nu puteti obtine aceleasi rezultate apeland la serviciile unei spalatorii auto conventionale. Un bun detailer va aduce masina la frumusetea originala si ca creste valoarea de vanzare a acesteia.

Fii la curent:  Cum sa ne asiguram ca anvelopele ne tin in siguranta pe carosabil?

Un alt beneficiu al detailingului auto este protectia adaugata impotriva elementelor nocive pentru vopsea, cum ar fi sarea, nisipul sau praful. Stratul de ceara care este aplicat in mod obisnuit pe suprafata exterioara a masinii, o protejeaza de rugina si zgarieturi. Intrucat detailingul este un proces incredibil de detaliat, specialistii de la Curatam pe Loc vor evalua cu meticulozitate fiecare detaliu al masinii pentru a gasi solutii personalizate. Nu veti primi un astfel de serviciu personalizat intr-o spalatorie auto!

Fii la curent:  Frana pentru masinile rulate. Se pregateste o noua taxa auto

Cel mai important motiv de a apela la serviciul de detailing este acela ca protejati si metineti frumusetea masinii. Majoritatea oamenilor inteleg importanta schimbarii regulate a uleiului pentru protectia motorului. Acelasi lucru este valabil si in cazul aspectului interior si exterior al masinii, in vederea protejarii si pastrarii ei.

Fii la curent:  Scurgerea de lichide, un semnal de alarma

curatampeloc.ro | Detailing auto in Bucuresti

Detailing auto in Bucuresti, profesional si calitativ puteti gasi printre serviciile Curatam pe Loc, companie ce ofera solutii personalizate de curatare profesionala. Pe site-ul http://curatampeloc.ro/ veti descoperi si servicii de curatare tapiterie auto in Bucuresti sau servicii de curatare saltele si canapele!

Acorda un vot