Ce faceti daca masina s-a stricat si nu mai porneste?

Tractari auto Bucuresti

Tuturor soferilor li s-a intamplat, macar o data, sa ramana cu masina in strada, pentru ca la un moment dat nu a mai pornit. Defectiunile tehnice pot sa apara din diverse motive, iar aceasta situatie nu este una deloc placuta. In Bucuresti exista insa o firma specializata in tractari auto, care dispune de specialisti gata sa va sara oricand in ajutor.

 Tractari auto Bucuresti | AloTractari.ro

Specialistii de la www.alotractari.ro sunt pregatiti mereu sa intervina in situatii de urgenta. Nu trebuie decat sa sunati la numarul de telefon din dispecer: 0219936, care este disponibil non-stop. Mecanicii se vor deplasa astfel la fata locului, acolo unde soferii au intampinat probleme si se vor ocupa de rezolvarea situatiei aparute: ofera reparatii pe loc, deblocheaza portierele, ajuta in cazul in care bateria a fost epuizata sau in cazul in care una dintre roti a facut pana. Daca este nevoie, autoturismul se poate ridica cu totul, pentru a fi deplasat pana la un service. Echipa de tractari auto Bucuresti dispune de auto-utilitare dotate cu toate ustensilele necesare, indiferent de situatie.

Fii la curent:  Piese auto la preturi avantajoase doar la MotorVip

Un mare avantaj al apelarii la aceasta firma este ca imediat dupa ce se deschide site-ul, in partea dreapta apare o fereastra, ce contine mesajul unui mecanic. Astfel, soferii vor afla in cat timp poate ajunge un specialist la fata locului, pentru a oferi ajutor. Serviciile sunt oferite atat soferilor care au probleme in Bucuresti, cat si celor care au ramas pe drum in anumite zone ale tarii. De exemplu, o tractare pentru un autoturism ce are intre 800 si 1000 de kilograme costa in Bucuresti 89 de lei. Daca este vorba despre o deplasare in tara, atunci tariful de 1,5 lei pe kilometru pentru masinile de pana in 1000 de kilograme, iar pretul final include deplasarea dus/intors. Cei interesati de lista completa a tarifelor pot accesa site-ul alotractari.ro. In plus, clientii au la dispozitie un calculator online, care ajuta la estimarea tarifelor pentru o interventie, in functie de problema, dar si de autoturism.

Fii la curent:  Iarna pe drumuri de munte

De regula, soferii au si cunostinte de mecanica, fiind capabili sa rezolve probleme tehnice minore. In unele cazuri, insa, au nevoie de ajutor, iar cea mai buna solutie este sa se apeleze la specialisti in domeniu!

Fii la curent:  Traficul Bucurestean - un calvar la orele de varf
Acorda un vot

Related Posts