Ce tipuri de masini pot fi inchiriate?

inchirieri masini Bucuresti

Companiile de tipul rent a car Bucuresti iau in considerare toate potentialele nevoi ale clientilor atunci cand isi organizeaza flota de masini. Astfel, pe site-ul http://www.imarentals.ro/ exista numeroase variante, pe placul tuturor.

Cei care apeleaza la o firma de inchirieri masini Bucuresti pot avea diferite motive sa faca asta. De exemplu, daca este vorba despre o plecare in vacanta in doi, atunci o masina micuta, cum este Fiatul Panda este ideala. Este un autoturism in patru portiere, pe benzina, ce poate fi inchiriat cu aproximativ 65 de euro pentru patru zile. Daca planuiti insa o plecare la munte cu intreaga familie, atunci e nevoie de o masina mai mare, pentru ca toti pasagerii sa aiba loc si pentru ca spatiul de bagaje sa fie mai mare. Pentru aceste situatii exista variantele din categoria Family: sunt masini mai mari, spatioase si confortabile.

ImaRentals dispune si de masini medii sau mari.

Printre acestea se numara: Opel Astra J, Seat Ibiza ST, Hyundai Elantra sau Mitsubishi Colt Automat. Preturile difera, in functie de masina aleasa. In acelasi timp, exista si variante de autoturisme de lux. Este vorba despre Audi A4, al carui tarif inchiriere incepe de la 37 de euro pe zi sau Audi A6 Automat, care costa incepand de la 64 de euro pe zi. Pasionatii de masini de teren de tip SUV nu au fost uitati nici ei. La ImaRentals exista o categorie speciala pentru aceste autoturisme, flota incluzand urmatoarele variante: Suzuki S Cross 1.6 2016, Dacia Duster Diesel  sau Chevrolet Captiva 4×4. Pe langa aceste categorii, soferii mai pot alege masini din urmatoarele categorii: estate, premiu, VAN sau automate.

Toate masinile sunt foarte bine intretinute, avand reviziile la zi si asigurare RCA si CASCO. In plus, reparatiile si depanarile sunt suportate de firma ce le inchiriaza, iar soferii nu trebuie decat sa se bucure de drumurile confortabile si de utilitatea autoturismelor pe care le-au ales. Pentru mai multe detalii, se poate utiliza numarul de telefon 0773 809 313, adresa de email office@imarentals.ro sau formularul disponibil online. In plus, pe site exista si optiunea de Chat, atat in limba romana, cat si in limba engleza, prin care clientii pot obtine cele mai rapide raspunsuri.


Related Posts