De unde poti sa cumperi cele mai bune obiecte auto pentru masina ta?

Depozit cauciucuri in Bucuresti

De regula, soferii sunt foarte atenti la obiectele auto pe care le aleg pentru masina lor, insa intr-o perioada in care numarul magazinelor auto a crescut foarte mult, s-a dovedit ca le este greu sa aleaga un loc potrivit, in care raportul calitate / pret sa fie unul adecvat. Pe site-ul http://www.anvelopaieftina.ro exista variante pentru toata lumea, indiferent de tipul de masina.

Depozit cauciucuri in Bucuresti se afla pe strada Fainari, nr. 9, in sectorul 2, zona Calea Mosilor – Bucur Obor. Aici pot veni cei care doresc sa vada produsele inainte de a le cumpara. De asemenea, se pot face comenzi online. Plata se face cu cardul, iar comanda se trimite la adresa indicata de clienti, prin intermediul unui curier rapid.

Magazinul isi face aprovizionarea cu anvelope ieftine din urmatoarele tari: Austria, Germania, Belgia, Ialia si Elvetia, iar toate produsele sunt de calitate, indiferent daca sunt noi sau la mana a doua. Preturile pentru rotile second hand pornesc de la 30 de lei bucata (modelul R13) si pot ajunge pana la 150 de lei bucata (modelul R21). In plus, aici se pot gasi chiar si roti pentru autoutilitare.

Un avantaj de care dispun cei care vin aici este ca pot beneficia si de serviciile de la service-ul autorizat.

Acesta este dotat cu aparatura moderna, de ultima generatie. Specialistii se ocupa de reparatii, de inlocuirea valvelor, de echilibrarea rotilor sau si de extractia prezoanelor rupte. In acelasi timp, aici se gaseste si o vulcanizare autorizata. Lista completa a serviciilor disponibile aici se afla pe pagina online.

Stocul de cauciucuri este format din 6.000 de modele. In cazul in care unii soferi vor sa se asigure ca vor gasi la fata locului tipurile de roti de care au nevoie, pot suna la numarul de telefon 0774.406.011 sau pot trimite un mesaj pe una dintre adresele de email urmatoare: cauciucsh@gmail.com / anvelopaieftina@yahoo.com. Specialistii sunt mereu dispusi sa ofere sfaturile de care aveti nevoie. Nu ezitati sa veniti aici si, cu siguranta, nu veti regreta!


Related Posts